Trending Now

Αστυνομικός στο Σάο Πάολο παίζει μπαγλαμαδάκι και «τρελαίνει» Έλληνα μουσικό (βίντεο)

Δείτε τη ξεχωριστή συνάντηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός παίζει μπαγλαμαδάκι στο Σάο Πάολο
© Facebook / Dimitris Katsiouras

Σάο Πάολο: Έλληνας μουσικός συνάντησε αστυνομικό και της έδωσε το μπαγλαμαδάκι - Το viral βίντεο

Έλληνας μουσικός βρέθηκε στο Σάο Πάολο, και αφού στάθηκε κοντά σε αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή, παίζοντας το μπαγλαμαδάκι του, έδωσε το μουσικό όργανο σε μία από τους αστυνομικούς. Μόλις η νεαρή γυναίκα άρχισε να παίζει, ο μουσικός έμεινε έκπληκτος και φυσικά κατέγραψε τη στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο σε ένα βίντεο που έγινε viral. 

Ο Λαρισαίος μπουζουξής, Δημήτρης Κατσιούρας, έκανε περιοδεία στη Βραζιλία. Έκατσε ανάμεσα στους αστυνομικούς στο κέντρο της πόλης και ερμήνευσε το τραγούδι «Τούτοι οι μπάτσοι που 'ρθαν τώρα».

«Αστυνομικός στο Σάο Πάολο παίζει μπαγλαμά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Αυτό δεν ξαναέγινε. Κοριτσάρα μου θα σε πάρω Ελλάδα εσένα. Εκεί με τις χειροπέδες παρέα να είμαστε» ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook.

Η έμπνευση της ημέρας στο κέντρο του Σάο Πάολο... Περιστοιχισμένα & όμορφα..👮💙🇧🇷 Οι περισσότεροι θα έρθουν στο σημερινό μας Live και το βίντεο δεν έγινε με κακιά πρόθεση και συναισθήμα... ✌️😎 ( Η επεξήγηση για τους χαζούς) #Brazil #SaoPaolo #Police Love να 'ουμε

Posted by Dimitris Katsiouras on Friday, September 29, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ