Trending Now

Σέρφερ πήρε για... παρέα στη σανίδα τον πύθωνά του και οι Αρχές του έριξαν «καμπάνα»

Ισχυρίστηκε ότι τον έχει πάρει μαζί του ξανά τουλάχιστον δέκα φορές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σέρφερ πήρε για... παρέα στη σανίδα τον πύθωνά του και οι Αρχές του έριξαν «καμπάνα»

Αυστραλία: Σέρφερ πήρε για... παρέα στη σανίδα τον πύθωνά του - Ισχυρίστηκε ότι τον έχει πάρει μαζί του ξανά τουλάχιστον δέκα φορές

Viral αλλά για τους λάθος λόγους έγινε ο σέρφερ Ίγκρο Φιούζα από την Αυστραλία. Συγκεκριμένα, ο Φιούζα φαίνεται πως πήρε μία όχι και τόσο έξυπνη απόφαση αφού για «παρέα» στο σέρφινγκ του είπε να πάρει τον... πύθωνά του, τον Σίβα.

Όταν έγινε αντιληπτό πως μαζί του στην σανίδα του βρίσκεται το φίδι, οι αρχές της χώρας του επέβαλαν πρόστιμο 1.400 ευρώ (2.322 δολάρια Αυστραλίας).

Και αυτό διότι ο Φιούζα έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του πύθωνα από την μία ενώ παραβίασε την άδεια που του έχει δοθεί για να έχει το έρπετο σε δημόσιο χώρο από την άλλη.

Incredible moment Gold coast man takes his pet python surfing

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο σέρφερ απαθανάτισε και σε βίντεο την «βόλτα» τους στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, κάτι που εξόργισε χρήστες των social media.

«Για να βγάλει κανείς ένα ζώο σε δημόσιο χώρο ή να το επιδείξει απαιτείται ξεχωριστή άδεια. Τα φίδια είναι προφανώς ψυχρόαιμα ζώα και ενώ μπορούν να κολυμπήσουν, γενικά αποφεύγουν το νερό. Ο πύθωνας θα έβρισκε το νερό εξαιρετικά κρύο και τα μόνα φίδια που θα έπρεπε να βρίσκονται στον ωκεανό είναι τα θαλάσσια φίδια», ανέφερε τη Δευτέρα σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Επιστημών του Κουίνσλαντ.

Η απάντηση του Φιούζα

Από την πλευρά του, ο Φιούζα υποστήριξε ότι στον πύθωνά του αρέσει το νερό και ότι έχει κάνει μαζι του σερφ τουλάχιστον 10 φορές.

«Την παίρνω πάντα μαζί μου στην παραλία και της αρέσει να είναι στο νερό και να κολυμπάει, οπότε μια ημέρα αποφάσισα να την πάω βόλτα με τη σανίδα και της άρεσε»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ