Trending Now

Έδειξαν πτώματα εξωγήινων σε ακρόαση του Κογκρέσου στο Μεξικό

Παραληρεί το Διαδίκτυο με τις δύο «μη ανθρώπινες σορούς» με τα τρία δάχτυλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα δύο πτώματα εξωγήινων που έδειξε ουφολόγος στο Μεξικό
Τα δύο πτώματα εξωγήινων που έδειξε ουφολόγος στο Μεξικό © YouTube/ANCAlerts

Μεξικό: Δημοσιογράφος και ουφολόγος κατέθεσε ενόρκως ότι τα μουμιοποιημένα δείγματα εξωγήινων δεν αποτελούν μέρος της «γήινης εξέλιξής μας»

Tην ώρα που οι φετινές αποκαλύψεις της NASA και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για τα UFO έχουν προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον πλανήτη, στο Κογκρέσο στο Μεξικό παρουσιάστηκαν πτώματα εξωγήινων.

Σύμφωνα με οσα ειπώθηκαν στην ακρόαση, οι δύο «μη ανθρώπινες» σοροί βρέθηκαν στην περιοχή Κούσκο του Περού το 2017 και παρουσιάστηκαν χθες, Τρίτη, ενώπιον των Μεξικανών πολιτικών.

Η μια σορός υποτίθεται ότι είναι 700 ετών και η άλλη 1.800 ετών, ενώ και οι δυο είχαν μόλις τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι. Φυσικά, το Διαδίκτυο και οι συνωμοσιολόγοι έχουν παραληρήσει μετά από αυτές τις εικόνες.

'Non-human being' remains? Mexico holds first public Congressional hearing on UFOs | ANC

Επικεφαλής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος και ουφολόγος Jaime Maussan, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι τα μουμιοποιημένα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της «γήινης εξέλιξής μας», με σχεδόν το ένα τρίτο του DNA τους να παραμένει «άγνωστο».

Κατά τη δημόσια ακρόαση, ο κ. Maussan έδειξε σε Αμερικανούς αξιωματούχους και μέλη της μεξικανικής κυβέρνησης διάφορα βίντεο με «UFO και αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα».

«Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας... Δεν πρόκειται για όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων (φυκών) και αργότερα απολιθώθηκαν», ισχυρίστηκε παρουσιάζοντας τις δύο σορούς.

Ο κ. Maussan δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι τα δείγματα μελετήθηκαν από επιστήμονες του Αυτόνομου Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικού (UNAM), οι οποίοι ήταν σε θέση να αντλήσουν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας ραδιοχρονολόγηση. Αφού έγιναν συγκρίσεις με άλλα δείγματα DNA, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων ήταν «άγνωστο», είπε.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης παρουσιάστηκαν επίσης ακτινογραφίες των δειγμάτων, με τους ειδικούς να καταθέτουν ενόρκως ότι το ένα από τα σώματα φαίνεται να έχει «αυγά» στο εσωτερικό του, ενώ και οι δύο εξωγήινοι υποτίθεται ότι είχαν εμφυτεύματα από πολύ σπάνια μέταλλα, όπως το όσμιο.

Με πληροφορίες από Independent

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ