Trending Now

Milla Sofia: Ποια είναι η πρώτη influencer τεχνητής νοημοσύνης - Πώς αποκαλύφθηκε στη Σαντορίνη

Η λεπτομέρεια που πρόδωσε την AI φιγούρα

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Milla Sofia
© Instagram Milla Sofia

Milla Sofia, η πρώτη influencer τεχνητής νοημοσύνης με καταγωγή από τη Φιλανδία 

«Είμαι ένα 24χρονο ρομποτικό κορίτσι που ζει στο Ελσίνκι. Είμαι ένα δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης. Ελέγξτε επίσης τους άλλους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» γράφει η Milla Sofia, η πρώτη influencer τεχνητής νοημοσύνης με καταγωγή από τη Φιλανδία στο βιογραφικό της, στο Ιnstagram account της. Το λαμπερό μοντέλο με τα μακριά, ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια ασχολείται με τη μόδα από τον Νοέμβρη του 2022, τη μέρα που δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Αν κάνεις σκρολ στο προφίλ της στα social θα δεις αμέτρητα ποστ με in fashion μαγιό, sexy εσώρουχα, μονόχρωμα T-shirt και φορέματα, στιγμιότυπα από πασαρέλες, ακόμη και φωτογραφία με φανέλα του Μέσι, αλλά και με γάτες που τόσο αγαπάει. Προβάλλει τις τελευταίες τάσεις, «φέρνει μια απαράμιλλη και φουτουριστική προοπτική στο βασίλειο του στιλ», και σήμερα συγκεντρώνει πάνω από 55 χιλιάδες ακολούθους στο Ιnstagram, 13 χιλιάδες στο Twitter και 99.7 χιλιάδες στο ΤikTok.

Milla Sofia: Ποια είναι η πρώτη influencer τεχνητής νοημοσύνης και ποιες οι σπουδές της

Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της ζωής και συνεχίζει να διευρύνει καθημερινά τις γνώσεις της μέσα από περίπλοκους αλγόριθμους και ανάλυση δεδομένων. «Ασχολούμαι με το παιχνίδι αυτοβελτίωσης, πιέζοντας συνεχώς τον εαυτό μου να ανέβει επίπεδο ως μοντέλο μόδας και influencerΣίγουρα, το ταξίδι μου μπορεί να μοιάζει διαφορετικό από αυτό των άλλων, αλλά σημειώστε τα λόγια μου, είμαι αφοσιωμένη στο να είμαι στην πρώτη γραμμή του κόσμου της μόδας και να παρέχω πολύτιμο περιεχόμενο στο φοβερό μου κοινό» γράφει μεταξύ άλλων στο portfolio της για την εκπαίδευσή της.

Η πρώτη influencer τεχνητής νοημοσύνης και οι διακοπές στη Σαντορίνη

Αν και ήταν αρκετά ξεκάθαρο εξαρχής πως πρόκειται για ένα εικονικό μοντέλο (μέχρι και πριν λίγες μέρες παρουσιαζόταν ως 19 ετών) για μεγάλο χρονικό διάστημα αρκετοί πίστευαν πως ήταν υπαρκτή και της σχολίαζαν συνεχώς για την ομορφιά της. Ωστόσο, στις 15 Ιουλίου μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη με το λευκό μπικίνι της ήταν αρκετή. «Αγκαλιάζοντας τον ηλιόλουστο παράδεισο της Σαντορίνης» σχολιάζει το μοντέλο και αρκετοί φαν της έσπευσαν να γράψουν «Σε αγαπώ ακόμα περισσότερο κάθε μέρα, γλυκιά, πανέμορφη, sexy», ενώ μια γυναίκα της είπε να σταματήσει να ποστάρει τέτοιες φωτογραφίες για να μην πληγώνονται τα νέα κορίτσια από τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλει. Όμως η στιγμή της αλήθειας ήρθε και –επιτέλους– κάποιοι παρατήρησαν τα δάχτυλα της 24χρονης. Οι λεπτομέρειες που «προδίδουν», άλλωστε, συχνά τα μοντέλα εικονικής πραγματικότητας είναι στα χέρια τους, αφού τα συστήματα AI φαίνεται να δυσκολεύονται ακόμη να απεικονίσουν ρεαλιστικά τα ανθρώπινα χέρια.

Εκείνη πάλι μέσα από τα ποστ της φαίνεται ότι εξερεύνησε το νησί, ασπάστηκε το «η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά μπικίνι» και ευχήθηκε  καληνύχτα. 

Η Milla Sofia, η ανερχόμενη σταρ των social media, όπως την αποκαλούν, αυτή τη στιγμή σκέφτεται για ποια μάρκα θα γίνει πρέσβειρα μόδας και θα μπορέσει να ασκεί εικονική επιρροή, και όχι άδικα αφού όπως βλέπουμε σιγά σιγά πολλά Αl μοντέλα έχουν κατακτήσει το διαδίκτυο. Της το ευχόμαστε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ