Trending Now

Η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μαμά της Χάιντυ με το viral σημείωμα

Η κόρη της πέτυχε τελικά στη Νομική Αθηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη
© Instagram/Marilena Gerantoni

Πανελλήνιες 2023: Η Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της υποψήφιας που ζητούσε να μη γίνονται πάρτι & τελικά πέτυχε στη Νομική

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της Χάιντυ, της νεαρής υποψήφιας των Πανελληνίων που έγινε viral με το σημείωμά της προς τους ενοίκους της πολυκατοικίας της και τελικά κατάφερε να περάσει στη Νομική Αθηνών.

Το σημείωμα της Χάιντυ

Υπενθυμίζεται ότι η μαθήτρια είχε κολλήσει ένα σημείωμαστο ασανσέρ της πολυκατοικίας της, όπου ζητούσε από τους ενοίκους να μη γίνει κάποιο πάρτι την περίοδο των εξετάσεων.

«Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτι την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ», έγραφε στο σημείωμά της η αριστούχος πια μαθήτρια.

Τότε, οι υπόλοιποι ένοικοι είχαν υποδεχθεί με θέρμη την παράκληση της Χάιντυ και μάλιστα είχαν γράψει πάνω στο σημείωμά της ευχές για «καλή επιτυχία». «Να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Το κέρασμα στους ενοίκους μετά την επιτυχία

Τελικά, η νεαρή πέρασε στη Νομική και η μητέρα της, η... Μαριλένα, άφησε ένα νέο σημείωμα στο ασανσέρ, ενημερώνοντας την πολυκατοικία για την επιτυχία της κόρης της και καλώντας τους ενοίκους να παρτάρουν ελεύθερα. Μάλιστα, άφησε και ένα κέρασμα από σοκοφρέτες για τους άλλους ενοίκους.

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πως ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντι όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!», ανέφερε η μητέρα της στο νέο μήνυμα.

Τι λέει η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη

Τελικά, σύμφωνα με το MEGA, η μαμά Μαριλένα αποδείχθηκε ότι είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του σταθμού Μαριλένα Γεραντώνη.

«Οι Πανελλήνιες είναι μια ψυχοφθόρα και δύσκολη συνθήκη για τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια διετή πλέον, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τέλος μέχρι το τέλος της διαδρομής», δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Live News.

Kαι συμπλήρωσε: «Το άγχος της Χάιντυ ήταν να μη γίνει κάποιοι πάρτι στην ταράτσα, γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως Airbnb και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν. Πέρα από τις ευχές που της γράψανε, σεβαστήκανε και απόλυτα την επιθυμία της. Πραγματικά δεν έγινε κανένα πάρτι. Η αλήθεια είναι ότι από τον Μάιο και μετά ξεκινάνε τα πάρτι μέχρι να αρχίσει να χαλάει ο καιρός. Ένα απλό "ευχαριστώ" έγραψα, τίποτα παραπάνω. Είναι μια δύσκολη περιπέτεια για το παιδί, αλλά και για τους γονείς».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctuasm3pmdkh)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ