Trending Now

Viral ο τουρίστας που χάραξε με κλειδιά ονόματα στο Κολοσσαίο

Η έντονη αντίδραση αυτόπτη μάρτυρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Viral ο τουρίστας που χάραξε με κλειδιά ονόματα στο Κολοσσαίο

Κολοσσαίο: Viral ο τουρίστας που χάραξε με κλειδιά ονόματα - Η έντονη αντίδραση αυτόπτη μάρτυρα

Ένα βίντεο που δείχνει έναν τουρίστα να χαράσσει δύο ονόματα στο Κολοσσαίο με κλειδιά έχει προκαλέσει έντονο σάλο και έχει γίνει viral. Στο βίντεο που τράβηξε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο τουρίστας φαίνεται να γράφει τα λόγια "Ivan + Hayley 23" στο αρχαίο μνημείο που είναι σχεδόν 2.000 ετών.

Ο μάρτυρας, ο οποίος κατέγραψε τον βανδαλισμό, φώναξε οργισμένος προς τον τουρίστα: «Είσαι σοβαρός φίλε;». Ακόμα πιο απογοητευτικό είναι το γεγονός ότι μετά από αυτή την παρατήρηση, ο τουρίστας γυρίζει χαμογελαστός προς την κάμερα.

Asshole tourist carves name in Colosseum in Rome 6-23-23

«Αυτό που κάνεις είναι λάθος. Ανόητε μ@@@κα» συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας, χωρίς, πάντως, να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο δράστης.

Ο μάρτυρας, πάντως, δήλωσε ότι έδειξε το βίντεο στους υπαλλήλους του Κολοσσαίου, αλλά δεν φάνηκαν να ενδιαφέρονται. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ιταλικό δίκαιο, αν ο άνδρας εντοπιστεί και συλληφθεί, μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο που φτάνει έως και 20.000 ευρώ, ενώ αντιμετωπίζει επίσης τον κίνδυνο φυλάκισης, καθώς το Κολοσσαίο έχει κηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ