Trending Now

Καρχαρίας κυνηγά λουόμενους στα ρηχά παραλίας στο Αλικάντε στην Ισπανία (βίντεο)

Μία ηλικιωμένη τον αντιλήφθηκε και ξεκίνησε να φωνάζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρχαρίας κυνηγά λουόμενους στα ρηχά παραλίας στο Αλικάντε στην Ισπανία (βίντεο)

Ισπανία: Καρχαρίας κυνηγά λουόμενους στα ρηχά παραλίας στο Αλικάντε - Μία ηλικιωμένη τον αντιλήφθηκε και ξεκίνησε να φωνάζει

Σε παραλία της Κόστα Μπλάνκα στο Αλικάντε της Ισπανίας, οι λουόμενοι βίωσαν δραματικές στιγμές το πρωί, όταν ένας καρχαρίας εμφανίστηκε στα ρηχά και τους κυνήγησε.

Οι παραθεριστές ήταν αποσβολωμένοι καθώς το απειλητικό σαρκοβόρο ψάρι πλησίαζε, σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Οι ναυαγοσώστες στην παραλία χρησιμοποίησαν τις σφυρίχτρες τους για να προειδοποιήσουν τους λουόμενους και να τους καλέσουν να εγκαταλείψουν το νερό και να πάνε στην ακτή της Άκουα Μαρίνα, νότια του Αλικάντε.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube δείχνει τον καρχαρία να πλανιέται στα ρηχά νερά μιας από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της Ευρώπης.

Shark attack Alicante Spian

Σύμφωνα με ειδικούς, ο καρχαρίας πιθανότατα είχε χάσει τον προσανατολισμό του και αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκε στα ρηχά νερά. Μια ηλικιωμένη Ισπανίδα ήταν η πρώτη που είδε την πτέρυγα του καρχαρία και ξεκίνησε να φωνάζει πανικόβλητη καθώς κολυμπούσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ