Trending Now

Φωτιά στην σκηνή που τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος

Τα πλάνα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στην σκηνή που τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος

Νατάσα Θεοδωρίδου: Φωτιά στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε με τον Γιώργο Κακοσαίο - Τα πλάνα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, συνέβη ένα απρόοπτο γεγονός.

Συγκεκριμένα, μια λάμπα στην οροφή της σκηνής πήρε φωτιά ενώ οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονταν στη σκηνή και ερμήνευαν αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Γύρω στις 02.00, λοιπόν, η λάμπα που βρισκόταν πάνω από την ορχήστρα της μουσικής σκηνής πήρε φωτιά, και αυτό οδήγησε τους δημοφιλείς καλλιτέχνες να διακόψουν προσωρινά την εμφάνισή τους, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας επενέβησαν γρήγορα με πυροσβεστήρες για να σβήσουν τις φλόγες.

Παρά το απρόοπτο, η Νατάσα Θεοδωρίδου αντέδρασε αμέσως και με απόλυτη ψυχραιμία όταν αντιλήφθηκε τη φλόγα από την έκρηξη της λάμπας, ζητώντας από τα μέλη της ορχήστρας να απομακρυνθούν για λόγους ασφαλείας.

Natasa Theodoridou - Giorgow Kakosaios... on fire 1 Thessaloniki

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους με τους θαμώνες να τραγουδούν εμφανώς για λόγους χιουμοριστικούς τους στίχους από το «ένα σπίτι καίγεται», τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Natasa Theodoridou-Giwrgos Kakosaios... on fire

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ