Trending Now

Μυστήριο με σωρούς από μακαρόνια δίπλα σε ρέμα

Ήταν και μαγειρεμένα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μυστήριο με σορούς από μακαρόνια δίπλα σε ρέμα στο Νιου Τζέρσεϊ
Facebook/Nina Jochnowitz for Old Bridge

Νιού Τζέρσεϊ: «Βουνά» από μακαρόνια βρέθηκαν πεταμένα δίπλα σε ρεματιά, προκαλώντας την απορία των κατοίκων μιας μικρής πόλης

Μυστήρια στον κόσμο και στη φύση υπάρχουν πολλά, αλλά το συγκεκριμένο έχει αφήσει άφωνους τους κατοίκους μιας μικρής πόλης στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Εκεί, λοιπόν, βρέθηκαν «βουνά» από μακαρόνια πεταμένα δίπλα από μια ρεματιά.

Μάλιστα, για να πυκνώσει το μυστήριο, τα μακαρόνια ήταν πολλών ειδών (σπαγκέτι, βίδες, νουντλ, ριγκατόνι) και ήταν... μαγειρεμένα. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε η γυναίκα που τα βρήκε και ανέβασε τα πειστήρια στα social media.

H Νίνα Τζόκνοβιτς ήταν αυτή η οποία πρώτη δημοσίευσε τις φωτογραφίες που γρήγορα έγιναν viral παγκοσμίως, στηλιτεύοντας τις τοπικές αρχές για την κατάσταση (ή μάλλον την ακαταστασία) της πόλης τους.

THEY GOT THE MESSAGE!!! The township came and cleaned up then entire river basin. The Mayor and his possy continue...

Posted by Nina Jochnowitz for Old Bridge on Friday, April 28, 2023

Σύμφωνα με την ίδια, μετά την ανάρτησή της στο Facebook, συνεργείο του δήμου ήρθε και μάζεψε τα μακαρόνια, αν και πολλοί χρήστες στα social media δήλωσαν πρόθυμοι να τα απομακρύνουν με τη μέθοδο της... κατανάλωσης.

Κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκαν τα μακαρόνια στο συγκεκριμένο σημείο.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Philadelphia Inquirer», η Τζόκνοβιτς υποστήριξε ότι το pH των μακαρονιών μπορεί να επηρεάσει το διπλανό ρέμα. «Είναι σημαντικό να καθαρίσουμε αυτό το ρέμα γιατί από αυτό παίρνουμε νερό για την πόλη μας», σημείωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ