Trending Now

«Κάθε γυναίκα έχει τον παράδεισό της»: H Finos Film τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Οι σκηνές από τον ελληνικό κινηματογράφο

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ζωή Λάσκαρη σε στιγμιότυπο από το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
© Instagram / Finos Film Official

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - 8 Μαρτίου: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ με σκηνές και ατάκες από τον παλιό, ελληνικό κινηματογράφο

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα, 8 Μαρτίου και η Φίνος Φιλμ έκανε μία ανάρτηση στα social media για να τιμήσει τις γυναίκες.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η Φίνος Φιλμ συγκέντρωσε χαρακτηριστικές σκηνές από διάσημες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως οι «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Κυρία του Κυρίου», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε» και «Οι Κληρονόμοι».

«"Κάθε γυναίκα έχει τον παράδεισο της" λέει η Γκέλυ Μαυροπούλου στην ταινία "Η Κυρία του Κυρίου". Σήμερα βουτάμε στους.. παραδείσους των γυναικών του ελληνικού σινεμά και στέλνουμε κινηματογραφικές ευχές σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χρόνια πολλά!!», γράφει η Φίνος Φιλμ στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram. 

Διαβάστε ακόμη »»» Φίνος Φίλμς: Γιατί οι ταινίες του Φίνου λατρεύονται ακόμα;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY