Trending Now

Η βουλευτής της ΝΔ Νόνη Δούνια γιορτάζει τα γενέθλιά της με φωτό στη μπανιέρα

«Εύχομαι αν δεν τα εκατοστήσω...»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νόνη Δούνια έχει γενέθλια σήμερα 12 Ιανουαρίου 2023
Η Νόνη Δούνια έχει γενέθλια σήμερα 12 Ιανουαρίου 2023 | Πηγή ΦΩΤΟ: Instagram

Νόνη Δούνια - Η ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλιά της - Στα 51 της χρόνια η βουλευτής της ΝΔ

Η Νόνη Δούνια έχει γενέθλια. Η βουλευτής της ΝΔ γεννήθηκε σαν σήμερα 12 Ιανουαρίου 1972. Σε μήνυμά της στο Instagram ενημερώνει τους θαυμαστές της ότι βαδίζει αισίως στα 51 της χρόνιας.

Παράλληλα, δεν παραλείπει να κάνει μια ευχή για τον εαυτό της, επισημαίνοντας ότι θέλει να προλάβει να κάνει όλα όσα σχεδιάζει στη ζωή της.

«Πόσο; 51. Χρόνια πολλά σε μένα. Εύχομαι αν δεν τα εκατοστήσω τουλάχιστον να ογδονταρήσω για να προλάβω να κάνω όλα όσα θέλω ακόμα» έγραψε η Νόνη Δούνια στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία στο Instagram.

Αρκετοί followers δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν την καλλιτεχνική φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση για τα γενέθλιά της.

Νόνη Δούνια: Η λιποθυμία στη Βουλή που τρόμαξε τους συναδέλφους της στη ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Νόνη Δούνια είχε ανησυχήσει συναδέλφους της βουλευτές, θαυμαστές και δικούς της ανθρώπους, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία στη Βουλή, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά το συγκεκριμένο συμβάν, η Νόνη Δούνια είχε πει «υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου», επισημαίνοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο που λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση, κούραση, αϋπνία γιατί βρίσκομαι και σε περίοδο κλιμακτηρίου στα 50 οπότε δεν έχω καλό ύπνο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ