Trending Now

H σκυλίτσα Kabosu που πάσχει από λευχαιμία δείχνει σημάδια ανάκαμψης

Γνωστή ως το πρόσωπο του «Dogecoin»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επενδυτής μηνύει τον Μασκ για απάτη - «πυραμίδα» με το Dogecoin και ζητά 258 δισ.
Dogecoin © ΕPA Pool

Ιαπωνία: Ανακάμπτει η σκυλίτσα Kabosu η οποία μέχρι πρότινος δεν έπινε νερό και δεν έτρωγε

H ιδιοκτήτρια της διάσημης σκυλίτσας Kabosu ανέφερε ότι είναι πλέον σε θέση να τελειώσει τα γεύματά της, να πίνει άφθονο νερό και να πηγαίνει ακόμη και μια σύντομη βόλτα στο πάρκο.

«Εκπλήσσομαι με το πόσο γρήγορα επανήλθε», δήλωσε η Ατσούκο Σάτο απευθυνόμενη στους 422.000 ακολούθους της και ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους. «Το θαύμα της Kabosu δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας», έγραψε.

Προ ημέρων η Σάτο έκανε γνωστό ότι η Kabosu, ένα shiba inu 17 χρόνων που ζει στην Ιαπωνία πάσχει από χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, ένα είδος καρκίνου του αίματος και του μυελού των οστών, και από χολαγγειοηπατίτιδα, μια φλεγμονή των χοληφόρων οδών, σύμφωνα με τον Guardian.

Η φήμη της έχει τις ρίζες της στο 2010, όταν μια φωτογραφία του, όπου ποζάρει με διπλωμένα πόδια και μια περίεργη έκφραση, εξαπλώθηκε στο Reddit, το Tumblr και το 4Chan. Οι χρήστες του Διαδικτύου άρχισαν σύντομα να χρησιμοποιούν το photoshop για να βάλουν το πρόσωπο του Kabosu πάνω σε φωτογραφίες γλυκών, αξιοθέατων και άλλων ζώων. 

Η δημοτικότητα του meme «doge» εκτοξεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2013, όταν δύο προγραμματιστές δημιούργησαν ένα εναλλακτικό κρυπτονόμισμα, το οποίο ονόμασαν dogecoin, ουσιαστικά κοροϊδεύοντας το Bitcoin. Το dogecoin έφτασε να αξίζει ακόμα και πάνω από 400 δολάρια το 2014 και θεωρείται το πρώτο «meme coin» ή σατιρικό κρυπτονόμισμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ