Trending Now

Γιορτινό κονσέρτο σε εκκλησία της Νάπολης από το παιδί-θαύμα Στέλιο Κερασίδη

«Χρόνια πολλά» από τον 10χρονο βιρτουόζο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέλιος Κερασίδης αναζητά την ελληνικότητα στην Αλβανία
©Στέλιος Κερασίδης

Στέλιος Κερασίδης: Το παιδί-θαύμα του πιάνου εύχεται χρόνια πολλά παίζοντας σε εκκλησία της Νάπολης

Ο Στέλιος Κερασίδης ο 10χρονος βιρτουόζος του πιάνου και το παιδί που έχει χαρακτηριστεί, ως θαύμα, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook που παίζει σε μια εκκλησία στην Νάπολη ευχόμενος «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».

Μαθητής του δημοτικού σχολείου, ο Στέλιος Κερασίδης είναι ο νεότερος πιανίστας που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας σολίστ που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Ο 10χρονος παίζει πιάνο από όταν ήταν 2 ετών και χιλιάδες κόσμος έχει υποκλιθεί μπροστά στο ταλέντο του, ενώ εκείνος έχει απολαύσει το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού και έχει κερδίσει τους επαίνους και τον θαυμασμό των κριτικών. Πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του μικρού Στέλιου, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, στο οποίο παίζει στο πιάνο, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που διαγράφει φέτος μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση με το «Maestro», τον απολαμβάνει. «Όταν ο μικρός μαέστρος παίζει το κομμάτι του "κύματα" στον μεγάλο Maestro, Χριστόφορο Παπακαλιάτη» σημειώνεται στη λεζάντα του βίντεο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ