Trending Now

Viral οι χριστουγεννιάτικες μπάλες με τον Νότη Μηταράκη σε δέντρο του Υπουργείου Μετανάστευσης

Δείτε το βίντεο με την κατασκευή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάλα με φωτογραφία του Νότη Μηταράκη σε χριστουγεννιάτικο δέντρο
© Youtube

Νότης Μηταράκης: Μπάλες σε χριστουγεννιάτικο δέντρο με το πρόσωπο του υπουργού - Η διαφορετική διακόσμηση σε υπηρεσία του Υπ. Μετανάστευσης

Με τα δικά τους στολίδια θέλησαν να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Τύπωσαν σε χαρτί φωτογραφίες με τα πρόσωπα που στελεχώνουν την ομάδα τους, αλλά και φωτογραφία με τον υπουργό Νότη Μηταράκη και στη συνέχεια τις έβαλαν μέσα σε διάφανες στρογγυλές μπάλες.

Η διαδικασία αποτυπώθηκε σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media, σε αυτό διακρίνονται οι εργαζόμενοι να κόβουν κυκλικά τυπωμένες φωτογραφίες του προσώπου τους, να τις τοποθετούν σε διάφανες μπάλες μαζί με τεχνητό χιόνι και στη συνέχεια περνούν κορδέλες για να τις κρεμάσουν στο δέντρο. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter διακρίνεται και η φωτογραφία του Νότη Μηταράκη, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. 

Φωταγώγηση Δένδρου Υπηρεσίας Υποδοχής & Ταυτοποίησης

Σε άλλες φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στα social media διακρίνονται οι εργαζόμενοι να ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ