Trending Now

Viral ο άνδρας που τρέχει ημίγυμνος στο βόρειο Λονδίνο εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης

Δεν είναι η πρώτη φορά όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λονδίνο άνδρας τρέχει ημίγυμνος μέσα στα χιόνια
© David Mbiyu/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Λονδίνο: Άνδρας τρέχει γυμνός εν μέσω χιονόπτωσης

Παρά τις θερμοκρασίες που κινούνται ύπο το μηδέν στο Λονδίνο αυτές τις μέρες, ένας άνδρας έγινε viral τρέχοντας στην πόλη μόνο με ένα σόρτς. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άνδρας που είναι γυμναστής και επιχειρηματίας βγήκε στους δρόμους γύρω από το στάδιο Tottenham Hotspur κοντά στο White Hart Lane ενώ μέσω σφοδρής χιονόπτωσης το βράδυ της Κυριακής. Όπως σημειώνει το εν λόγω μέσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο γυμναστής βγαίνει ημίγυμνος στους δρόμους του Λονδίνου.

Το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν δεκάδες αναβολές δρομολογίων λεωφορείων, αρκετοί δρόμοι έκλεισαν ενώ ακόμα και σε σταθμούς του μετρό υπήρξαν προβλήματα από τον πάγκο και τα χιόνια. 

Το γραφείο Τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας εξέδωσε «κίτρινη» προειδοποίηση για χιόνι και πάγο στο Λονδίνο και τη νοτιοανατολική Αγγλία, με προειδοποιήσεις για πάγο και ομίχλη και σε άλλες περιοχές της Αγγλίας και ολόκληρης της Βόρειας Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα 12 γραμμές του μετρό και του Λονδίνου και του Εθνικού Σιδηροδρόμου, επηρεάστηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ