Trending Now

Photoshop η «σχέση» της Ζιζέλ με πρώην συμπαίκτη του Τομ Μπρέιντι;

Το στιγμιότυπο στο κρεβάτι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζιζέλ
© EPA/SEBASTIAO MOREIRA

Ζιζέλ: Πρώην συμπαίκτης του Τομ Μπρέιντι ανέβασε φωτογραφία μαζί της στο κρεβάτι - Αλήθεια η Photoshop;

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στους φαν της Ζιζέλ αλλά και τους οπαδούς του αμερικανικού ποδοσφαίρου, η φωτογραφία που ανέβασε με το μοντέλο από τη Βραζιλία στο κρεβάτι, ο Αντόνιο Μπράουν, πρώην συμπαίκτης του Τομ Μπρέιντι στα γήπεδα. Οι σχέσεις των δύο αθλητών είναι τουλάχιστον επεισοδιακές, αφού ο Μπράουν έχει ασχοληθεί ακόμα και με το διαζύγιο του ζευγαριού. 

Αυτή τη φορά, ανάρτησε στο Snapchat μία φωτογραφία με εκείνον και τη Ζιζέλ στο κρεβάτι. 

Ο Μπράουν είναι γνωστός για τις φωτογραφίες που ανεβάζει αφού πρώτα τις επεξεργάζεται και πιθανότατα το ίδιο συνέβη έχει συμβεί και με τη συγκεκριμένη. Ειδικά, η εμπλοκή του Τομ Μπρέιντι στην όλη υπόθεση, ενισχύει το επιχείρημα του photoshop.

Παράλληλα, άλλοι χρήστες στο Twitter αναφέρουν ότι η γυναίκα στο κρεβάτι με τον Μπράουν μοιάζει με τη Ζιζέλ, κάτι που ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε για να μπει στο μάτι του Μπρέιντι.

Ο Αντόνιο Μπράουν έχει υπάρξει αθλητής του NFL, πλέον όμως έχει απομακρυνθεί από τα γήπεδα, μετά από αρκετά προβλήματα που έχει προκαλέσει, κάποια από αυτά και νομικής φύσεως, κυρίως στα τέλη της δεκαετίας του 2010. 

O πρώην αθλητής μετά την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους άρχισε να συκοφαντεί τους πρώην συμπαίκτες του, και ειδικότερα τον Τομ Μπρέιντι. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε προσπαθήσει δύο φορές να βοηθήσει τον Μπράουν να βρει ομάδα, μέχρι που οι σχέσεις τους χάλασαν για άγνωστο λόγο. 

Υπενθυμίζεται ότι λίγο καιρό πριν, ο Αντόνιο Μπράουν χλεύασε τον Μπρέιντι για τον χωρισμό του με τη Ζιζέλ λόγω προβλημάτων στο σεξ. Καθώς ο Μπρέιντι ετοιμαζόταν για το παιχνίδι των Buccaneers με τους Atlanta Falcons, ο 34χρονος Μπράουν μοιράστηκε στο Twitter και στο Instagram Story του μια φωτογραφία από το εξώφυλλο ενός βιβλίου με τίτλο: «Ο μπαμπάς δεν ζει πια εδώ: Ένα βιβλίο για το διαζύγιο», όπως έγραψε το «Page Six».

diazugio

Η εικόνα ήταν επεξεργασμένη με Photoshop στο εξώφυλλο, ώστε να δείχνει εκδοχές καρτούν του Μπρέιντι και της Ζιζέλ, εν μέσω της είδησης ότι οι δύο τους έχουν προσλάβει δικηγόρους για το διαζύγιο.

Η ανάρτηση έγινε λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου ο Μπράουν μοιράστηκε μέσω Instagram μια φωτογραφία του εαυτού του να αγκαλιάζει το τη Ζιζέλ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY