Trending Now

Έλενα Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε με διαρροή πορνογραφικού υλικού

«Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε» ήταν το μήνυμα της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαιώθηκε η Έλενα Κρεμλίδου: "Να μιλάτε" - Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε με διαρροή πορνογραφικού υλικού
Η Έλενα Κρεμλίδου © NDP

Έλενα Κρεμλίδου: Δικαιώθηκε για την υπόθεση διαρροής πορνογραφικού υλικού

O άνδρας που εκβίαζε την Έλενα Κρεμλίδου με διαρροή πορνογραφικού υλικού, κρίθηκε ένοχος όπως ενημέρωσε η ίδια σήμερα μέσα από τα social media.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

Όταν η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για τον εκβιασμό της με ροζ βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, είχε αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για κάποια "ροζ" βίντεο που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο ότι πρωταγωνιστεί η ίδια.

«Τρέχω ακόμα με τη Δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες στις οποίες όντως ήμουν εγώ, γιατί όντως τρέχω δικαστικά. Όταν με πρωτοαπείλησαν - γιατί μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, εγώ είχα ξεχάσει ότι υπάρχει αυτή η φωτογραφία - μου την στέλνουν και μου λένε "ή μας στέλνεις άλλη, ή από αύριο αυτή η φωτογραφία θα κυκλοφορήσει παντού» είπε αρχικά.

Και που πρόσθεσε: «Με το που λαμβάνω αυτό το μήνυμα από ένα fake προφίλ, εννοείται χωρίς καθόλου followers, χωρίς τίποτα, το πρώτο πράγμα που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ήταν ένα μούδιασμα, ήμουν στην κουζίνα μου και η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα, γιατί πιστέψτε με τότε ήταν πολύ πιο εύκολο. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μία άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική, όχι τόσο ορθολογίστρια και σίγουρα όχι με αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα».

ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ | Elena Mariposa

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ