Trending Now

Το Twitter δεν ανησυχεί για τον σεισμό - Επικά memes με Τζένη Καρέζη και Κατακουζηνό

«Κουνηθήκατεεε;»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τζένη Καρέζη στη χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής»
Η Τζένη Καρέζη στη χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής» © YouTube

Σεισμός στην Εύβοια, αισθητός σε Αθήνα και Αττική - Οι αντιδράσεις στο Twitter - Τα memes για τη σεισμική δόνηση

O πρωινός σεισμός στην Εύβοια έγινε αισθητός και στην Αθήνα. Η σεισμική δόνηση στην Εύβοια, μεγέθους 4,8 Ρίχτερ, είχε επίκεντρο 9 χλμ. νοτιοανατολικά από τον οικισμό Ζάρακες και σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (29/11). Ακολούθησε σεισμός, μεγέθους 4,1 Ρίχτερ, σε απόσταση 56 χλμ. ανατολικά - βορειοανατολικά της Αθήνας.

Και μπορεί η πρωινή επίσκεψη του «Εγκέλαδου» να ταρακούνησε τους κατοίκους σε Αθήνα και Αττική, στο Twitter όμως επικράτησε χιουμοριστική διάθεση από αρκετούς χρήστες.

Όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις στο Twitter για τον σεισμό στην Εύβοια, τον οποίο κατάλαβαν και στην Αττική, έγινε «πάρτι».

Διάφορα σχόλια συνοδεύονται από σκηνές της τηλεοπτικής σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ δεν λείπουν και οι αναρτήσεις με την Τζένη Καρέζη στο τηλέφωνο στη χαρακτηριστική σκηνή από την κινηματογραφική ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής».

«Πάρτι» στο Twitter με τον σεισμό στην Εύβοια που τον κατάλαβαν και στην Αθήνα

Σημειώνεται ότι το άγνωστο ρήγμα που έδωσε τον σεισμό στην Εύβοια προβληματίζει τους σεισμολόγους, οι οποίοι παρακολουθούν στενά τη σεισμική ακολουθία στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για την κύρια δόνηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ