Trending Now

Αμερικανίδα μοντέλο ανακάλυψε «έκπληκτη» ότι ζουν πολλοί Έλληνες στην Κρήτη

Απόρησε με την παρουσία των ντόπιων η influencer με τους 500.000 followers

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μοντέλο Ελίζαμπεθ Μπερτ από τις ΗΠΑ έπεσε από τα σύννεφα διαπιστώνοντας πόσους Έλληνες έχει στην Κρήτη – Γκάφα ή τρολάρισμα;, διερωτώνται τα social media.
Η Ελίζαμπεθ Μπερτ δήλωσε έκπληκτη στο Instagram πως βρήκε πολλούς Έλληνες στο ταξίδι της στην Κρήτη © Instagram/Elizabeth Bert

Το μοντέλο Ελίζαμπεθ Μπερτ από τις ΗΠΑ έπεσε από τα σύννεφα διαπιστώνοντας πόσους Έλληνες έχει στην Κρήτη – Γκάφα ή τρολάρισμα;, διερωτώνται τα social media.

Μοντέλο και influencer του Instagram, η Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Μπερτ βρέθηκε στη χώρα μας για επαγγελματικό ταξίδι και ξεσήκωσε θύελλα σχολίων με την ανάρτησή της από την Κρήτη.

«Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι τόσοι πολλοί Έλληνες ζουν εδώ. Ουάου!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της από το νησί, δίνοντας λαβή σε αμέτρητες απαντήσεις από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

«Μερικές χρονιές πάμε Ελβετία, τώρα κάτσαμε Ελλάδα», «Αποκλείεται να ζουν Έλληνες στα ελληνικά νησιά… Κάποιο λάθος θα έγινε», «Μάστερ στη γεωγραφία», «Αστεία διαπίστωση της ημέρας», ήταν ορισμένα από τα κυρίως καλοπροαίρετα σχόλια που αναρτήθηκαν στη δημοσίευση της Ελίζαμπεθ Μπερτ, από τους φόλοουερ του μοντέλου.

Πολλοί πάντως υπέθεσαν ότι το μοντέλο αστειεύεται, αν και η φήμη που θέλει τους Αμερικανούς να μη διακρίνονται για τις γεωγραφικές τους γνώσεις αφήνει την ανάρτηση ανοιχτή σε ερμηνείες.

Η ίδια πάντως η Elizabeth Bert, έπειτα από περισσότερα από 700 σχόλια, 3,4 χιλιάδες likes και 157 κοινοποιήσεις, διασκέδασε τις εντυπώσεις υπονοώντας ότι αστειευόταν: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν υπέροχο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ