Trending Now

Η ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου (βίντεο)

Το καυστικό σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
moutsidou

Μουτίδου εναντίον Καινούργιου: Οι αναρτήσεις και οι απαντήσεις 

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε σε ένα instastory της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στη Δέσποινα Βανδή. Την ανάρτησή της αυτή κοινοποίησε στη συνέχεια στο προφίλ της η Σοφία Μουτίδου και τη συνόδευσε με τη φράση, «λίγο ακόμα πρέπει», με μερικούς να θεωρούν ότι άφησε υπονοούμενα για τις αισθητικές παρεμβάσεις.

312267795_1152391222035876_8916032933070841293_n

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε γράφοντας: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου. Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά… Αλήθεια… δεν καταλαβαίνω! Καλό βράδυ».  Επίσης αναδημοσίευσε ακόμα ένα story, με μήνυμα που έγραφε: «Τα κορίτσια στηρίζουν τα κορίτσια. Εγώ πάντως αυτό θα το τηρώ για ΠΑΝΤΑ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ φίλοι μου».

Η Σοφία Μουτίδου, απάντησε μέσω ενός βίντεο που ανέβασε, σχολιάζοντας όσα γράφτηκαν από την παρουσιάστρια περί «γυναικείας αλληλεγγύης».

Αφού διάβασε τη δημοσίευση και την αναδημοσίευση της Κατερίνας Καινούργιου, της είπε: «Πού είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα;», ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, έγραψε το εξής: «Για δες τι μπορεί να γεννήσει μια φωτό με έναν τίτλο, σχεδόν στα όρια του φιλοσοφικού, σε δημοκρατικό καθεστώς! Κ μην ξεχνάμε ε, σαπορτ γκερλς, αλλά επιλεκτικά».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δε δίστασε να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του με την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου αναφέροντας: «Εγώ δεν έχω καταλάβει, η Σοφία Μουτίδου τι θέλει τελικά; Τι θέλει; Με τι θα είναι ικανοποιημένη; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της τα συγχυσμένα; Να καταλαβαίνουμε τι λέει; Τι θέλει να κάνει; Τον εισαγγελέα στην τηλεόραση; Όποτε κάποιος δεν παίρνει το μέρος της θα βγαίνει να τον κράζει με αυτό το βίντεο το τρομακτικό με την κάμερα στο πρόσωπο;» ανέφερε με έντονο ύφος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Με τη σειρά της Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία χωρίς να έχει τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα. Το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία με την Κατερίνα Καινούργιου στα instastories της και έβαλε τρεις κόκκινες καρδούλες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ