Trending Now

Πώς θα ήταν οι Καρντάσιανς χωρίς τις πλαστικές επεμβάσεις; Η απάντηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (βίντεο)

Οι εμφανείς διαφορές του «πριν και του μετά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έτσι θα ήταν οι Καρντάσιαν χωρίς τις πλαστικές
Η οικογένεια Καρντάσιαν © ΕPA Pool

Καρντάσιανς: Βίντεο στο TikTok - Τα πρόσωπά τους πριν και μετά τις πλαστικές

Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει πώς θα έμοιαζε η οικογένεια Καρντάσιαν και Τζένερ αν ο χρόνος περνούσε από πάνω τους φυσικά και δεν είχαν ενδώσει σε πλαστικές επεμβάσεις. Η διάσημη οικογένεια που είναι γνωστή για την αγάπη της στις αισθητικές παρεμβάσεις εμφανίζεται πολύ διαφορετική σε ένα ψηφιακά τροποποιημένο βίντεο που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok.

Το κλιπ, που δημιουργήθηκε από τους δημοφιλείς Αυστραλούς streamers Vandahood Live, υπολογίζει πώς θα έμοιαζαν σήμερα η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, η Κλόι Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν χωρίς πλαστικές. Τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν στο κλιπ είναι από το περσινό ειδικό φινάλε του «Keeping Up with the Kardashians».

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ότι όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν κάνει πλαστικές ή αισθητικές επεμβάσεις η Κάιλι είχε κάνει την αποκάλυψη όταν εμφανιζόταν στο reality, όπου δήλωσε σε μια εξομολόγηση ότι είχε βάλει «προσωρινά lip fillers» επειδή τα λεπτά της χείλη ήταν μια «ανασφάλεια μου».

Η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδερφή της Κάιλι, Κλόι, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου αφιερώματος Keeping Up with the Kardashians της οικογένειάς της πέρυσι ότι έκανε επέμβαση στη μύτη την άνοιξη του 2019.

@vandahoodlive

Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai

♬ original sound - VandahoodLive

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ