Trending Now

Σκαρφάλωσε στον ουρανοξύστη Shard του Λονδίνου με γυμνά χέρια (βίντεο)

Έκπληκτοι περαστικοί τον παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ουρανοξύστης Shard στο Λονδίνο - Ένθετη ο 21χρονος που σκαρφάλωσε με γυμνά χέρια
Ο ουρανοξύστης Shard στο Λονδίνο - Ένθετη ο 21χρονος που σκαρφάλωσε με γυμνά χέρια © Pixabay | Daily Mail

Στον ουρανοξύστη Shard στο Λονδίνο ανέβηκε 21χρονος αναρριχητής, χωρίς εξοπλισμό και μέτρα ασφαλείας. Καρέ καρέ η ανάβασή του.

Ο Adam Lockwood, ένας 21χρονος αναρριχητής, σκαρφάλωσε στον ουρανοξύστη Shard στο Λονδίνο. Θέτοντας ξανά σε κίνδυνο τη ζωή του, ο 21χρονος ανέβηκε σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες στην Ευρώπη την Κυριακή (4/9) υπό τα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών.

Το δημιούργημα του διάσημου αρχιτέκτονα Renzo Piano έχει ύψος 310 μέτρα και 95 ορόφους.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο παρακολουθούσε τον Adam Lockwood να ανεβαίνει σε αυτόν τον χαρακτηριστικό πύργο από γυαλί και ατσάλι της βρετανικής πρωτεύουσας. Όταν ο 21χρονος έφθασε στην κορυφή του ουρανοξύστη Shard, έβγαλε μια selfie, ενώ οι φανατικοί θαυμαστές του αναμένουν και το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό που διατηρεί στο YouTube.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph», οι αρχές στο Μάντσεστερ είχαν απαγορεύσει για τρία χρόνια στον 21χρονο να σκαρφαλώνει σε κτίρια και γερανούς, καθώς και στην εξωτερική πλευρά λεωφορείων, τραμ και τρένων σε Αγγλία και Ουαλία -κάτι που ο νεαρός δεν τήρησε σε αρκετές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί τρίμηνη φυλάκιση με διετή αναστολή τον Αύγουστο του 2020.

Τελικά, με το που έληξε η τριετής απαγόρευση, ο Adam Lockwood δεν έχασε χρόνο και σκαρφάλωσε στον ουρανοξύστη Shard στο Λονδίνο, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν.

Daring free climber makes it to the top of The Shard

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ