Trending Now

Βοήθεια για να κάνει ευθανασία στην Ελβετία είχε ζητήσει ο Δάκης

Τι δήλωσε φίλος του για τις δύσκολες μέρες του τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δάκης
Ο Δάκης (Φωτογραφία αρχείου) © NDP

Ο Πάνος Δέρβος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην απώλεια του στενού του φίλου Δάκη.

Ο Πάνος Δέρβος, στενός φίλους του Δάκη, μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Δάκης του ζητούσε να τον πάει στην Ελβετία για να κάνει ένεση και να φύγει από τη ζωή.

«Ο Δάκης και μπροστά και πίσω από τα φώτα ήταν ο ίδιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε στη ζωή του. Ήταν πάντα έτσι και γι' αυτό τον αγάπησε ο κόσμος, για την καλοσύνη, την ευγένειά του, το να μην προσβάλλει ποτέ κανέναν και να μη φέρνει σε δύσκολη θέση κανέναν», είπε αρχικά ο Πάνος Δέρβος.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο Πάνος Δέρβος ανέφερε: «Ο γολγοθάς του Δάκη ξεκίνησε όταν έσπασε πρώτη φορά το πόδι του. Η στεναχώρια του που έμεινε στο κρεβάτι και αναγκαζόταν κάποιοι άνθρωποι να τον φροντίζουν… Ο Δάκης δεν ήθελε γενικά ούτε να τον ακουμπάς, αυτή η στεναχώρια του έβγαλε τον καρκίνο και τον χτύπησε στα έντερά του που είχε ευαισθησία».

Και πρόσθεσε: «Αλλά μου έλεγε, “Πάνο μου δε με ενδιαφέρει, τα έχω ζήσει όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή μου. Το μόνο που δε θέλω είναι να υποφέρω στο φινάλε». Γι’ αυτό με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να κάνει την ένεση που κάνουν για να φύγεις. Του είπα ότι εγώ δε κάνω τέτοια εγκλήματα… Ήθελε να προλάβει το τέλος αλλά δε το πρόλαβε… Τον τελευταίο καιρό τον πέρασε πολύ δύσκολα».

Ο κολλητός φίλος του Δάκη, μιλάει για τον χαμό του φίλου του και για την σχέση του με τον Ρουβά

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πέθανε στις 29 Μαΐου. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ. «Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου. Εσύ που μας έκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια, τόσα καλοκαίρια. Ξεκουράσου, θα σ' αγαπώ πάντα… Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο, με δίχως στεναχώρια... Αλλ' όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του», ανέφερε στην ανάρτησή της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY