Trending Now

Survivor 2022: Η Μυριέλλα Κουρεντή για 6η φορά υποψήφια προς αποχώρηση

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στον πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Μυριέλλα Κουρεντή
Survivor 2022: Μυριέλλα Κουρεντή © Youtube / Survivor Greece

Survivor 2022: Η Μυριέλλα Κουρεντή υποψήφια προς αποχώρηση - Τι είπε μετά τη ψηφοφορία, τα νέα μέλη των δύο ομάδων.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 2022 και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά η 6η. Η ομάδα των Κόκκινων την ψήφισε μετά την ήττα από τους Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. 

«Το περίμενα. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη πού βρίσκομαι. Ανάμεσα σε ποιους αθλητές. Είναι η 6η υποψηφιότητά μου. Θεωρώ ότι στη φάση που βρίσκεται τώρα το παιχνίδι και το να έχω ανέβει αγωνιστικά τις τελευταίες ημέρες, το να βλέπουν ότι καταβάλλω προσπάθεια και τα πάω καλύτερα, δεν είναι αρκετό. Πρέπει να φέρνω συνεχόμενες νίκες και πρέπει να προσφέρω παραπάνω στην ομάδα. Αν ο κόσμος με ψηφίσει να παραμείνω, σίγουρα θα δυναμώσω και άλλο», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή. 

Το μέρος της Μυριέλλας πήρε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που κέρδισε το ατομικό αγώνισμα ασυλίας και όχι μόνο δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί, αλλά θα πρέπει να υποδείξει έναν συμπαίκτη της για αποχώρηση. «Η Μυριέλλα έχει αδικηθεί από την αρχή του Survivor. Ποτέ τα στατιστικά της δεν έδειχναν ότι είναι η τελευταία εδώ μέσα. Πάντα έφερνε νίκες. Η Μυριέλλα έχει μέρα που έχει φέρει έξι νίκες και έχει πάρει μόνη της τη νίκη της ομάδας. Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί επειδή έχουν προσωπικό θέμα με τη Μυριέλλα, όλοι προσπαθούν να την βγάλουν την πιο αδύναμη αγωνιστικά. Τις τελευταίες ημέρες έχει αποδείξει περίτρανα ότι φέρνει νίκες». 

Ποιός ή ποιοί θα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; | Survivor | 27/03/2022

Survivor 2022: Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης

Νέοι παίκτες στο Survivor 2022 και ήδη στο επεισόδιο της Κυριακής (27/3) ρίχτηκαν στη μάχη για να φέρουν πόντους για τις ομάδες τους. Διάσημοι και Μαχητές απέκτησαν από δύο νέους παίκτες και όπως φαίνεται αυτές θα είναι οι τελευταίες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Αντωνόπουλος, ο Νίκος Γιάννης και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφτασαν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και ξάφνιασαν τους παίκτες, καθώς δεν περίμεναν ότι νέα πρόσωπα θα έμπαιναν στο Survivor 2022 περίπου τρεις μήνες μετά την έναρξη του φετινού κύκλου του ριάλιτι. 

Κόκκινοι και Μπλε υποδέχονται τα νέα μέλη των ομάδων τους | Survivor | 27/03/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ