Trending Now

Το «μήλο μου κόκκινο» έγινε σύνθημα για χάρη της Μαρίας Σάκκαρη

«Πω, πω, πω, Μαρία σ' αγαπώ» και «μήλο μου κόκκινο» στις εξέδρες της Μελβούρνης - Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι έλληνες φίλαθλοι στην Αυστραλία αποθεώνουν τη Μαρία Σάκκαρη
© JASON O'BRIEN / EPA

Αυστραλιανό Όπεν: Οι Έλληνες της Μελβούρνης αποθέωσαν ξανά την Μαρία Σάκκαρη τραγουδώντας το «Μήλο Μου Κόκκινο» σαν σύνθημα.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την πορεία της στο Αυστραλιανό Όπεν χωρίς να έχει χάσει σετ και το ελληνικό κοινό της Μελβούρνης δεν σταματά να την στηρίζει με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Έτσι, μετά τη νίκη της επί της Κινέζας Ζενγκ όπου οι Έλληνες της Αυστραλίας έγιναν viral, όταν αφιέρωσαν στην ελληνίδα πρωταθλήτρια το «My Number One», τα τραγούδια συνεχίστηκαν και στον αγώνα με αντίπαλο της Κουντερμέτοβα.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, το κοινό υποστήριζε τη Μαρία Σάκκαρη, όμως μετά από ένα μπρέικ της στο πρώτο σετ, «έδωσε ρέστα». Την ώρα που η Κουντερμέτοβα είχε ιατρικό τάιμ άουτ, οι Έλληνες ομογενείς ξεκίνησαν να τραγουδούν «πω, πω, πω, Μαρία σ' αγαπώ» και αμέσως μετά άρχισαν τα παραδοσιακά, τραγουδώντας σαν γηπεδικό σύνθημα το δημοτικό τραγούδι «μήλο μου κόκκινο».


Ο Αυστραλός σκηνοθέτης δεν κατέγραψε την αντίδραση της Σάκκαρη, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η ελληνίδα πρωταθλήτρια το απολαμβάνει. Συνεχώς δηλώνει ότι το Αυστραλιανό Όπεν είναι σαν να παίζει στο «σπίτι» της και δείχνει την αγάπη της στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης με κάθε τρόπο. Το επόμενο παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη είναι το πρωί της Κυριακής, με αντίπαλο την Τζέσικα Πέγκουλα για μια θέση στις «8» της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ