Trending Now

Ο Kanye West κατηγορείται ότι χτύπησε fan που ζήτησε αυτόγραφο

Σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kanye West –
Kanye West © Getty Images/Ideal Image

O Kanye West, ερευνάται για εγκληματική ενέργεια από την αστυνομία του Λος Άντζελες, αφού φέρεται να γρονθοκόπησε έναν θαυμαστή που του ζήτησε αυτόγραφο.

Ο Ye ή Kanye West φέρεται να έσπρωξε και γρονθοκόπησε έναν θαυμαστή έξω νυχτερινό μαγαζί της λεωφόρου South Sante Fe, σύμφωνα την αστυνομία.

Ένα βίντεο που ήρθε στην κατοχή της ιστοσελίδας TMZ δείχνει τον Ye να φωνάζει και να κάνει χειρονομίες κοντά σε ένα SUV στο πεζοδρόμιο. «Το είπατε όλοι αυτό ή όχι; Το είπατε όλοι αυτό ή όχι; Γιατί αυτό συνέβη τώρα... τώρα», ακούγεται να λέει. Το TMZ αναφέρει ότι ο West χτύπησε δύο φορές τον άνδρα, πρώτα στο λαιμό του και μετά στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο άνδρας πλησίασε τον West, ο οποίος καθόταν στο SUV του έξω από το κλαμπ, και ζήτησε αυτόγραφό. Xωρίς να είναι γνωστό το γιατί, η συζήτηση πήρε άσχημη τροπή με συνέπεια οι δυο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. 

Ο Ye είχε εγκαταλείψει το σημείο του συμβάντος τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν και το φερόμενο θύμα αρνήθηκε την ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με πηγές των Los Angeles Times.

Νωρίτερα εκείνο βράδυ, ο Ye ήταν με τη φίλη του Julia Fox στο Delilah στο Δυτικό Χόλιγουντ δειπνώντας με τη Madonna και τον Floyd Mayweather.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ