Trending Now

Αυτοκινητόδρομος στην Καλιφόρνια γέμισε χαρτονομίσματα (βίντεο)

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να μαζέψουν τα δολάρια - Οι εικόνες στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με τα χαρτονομίσματα στο χέρι οδηγοί σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ - Τα δολάρια έφυγαν από θωρακισμένο φορτηγό
Με τα χαρτονομίσματα στο χέρι οδηγοί σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ - Τα δολάρια έφυγαν από θωρακισμένο φορτηγό © YouTube

Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ «έβρεξε» χαρτονομίσματα σε αυτοκινητόδρομο, με οδηγούς να σταματούν για να μαζέψουν τα δολάρια.

Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, και συγκεκριμένα σε αυτοκινητόδρομο του Σαν Ντιέγκο, εκτυλίχθηκαν σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ. Ο δρόμος γέμισε χαρτονομίσματα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, όταν άνοιξαν οι πόρτες σε θωρακισμένο φορτηγό και έπεσαν στο οδόστρωμα σάκοι με χαρτονομίσματα.

Όπως μετέδωσε το Fox News, διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους, κατέβηκαν και άρχισαν να μαζεύουν τα δολάρια. Στα social media αναρτήθηκαν βίντεο και εικόνες με την κατάσταση που επικράτησε στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Κάρλσμπαν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ήδη, πάντως, οι αρχές κάλεσαν όσους οδηγούς πήραν χαρτονομίσματα, να τα επιστρέψουν. Έδωσαν, μάλιστα, και προθεσμία 48 ωρών για την επιστροφή των δολαρίων. Σε δήλωσή του στο δίκτυο Fox 5 εκπρόσωπος της Τροχαίας ήταν ξεκάθαρος: «Όσοι μάζεψαν χαρτονομίσματα, τους καλούμε να τα φέρουν στα γραφεία μας αμέσως. Θέλω να προειδοποιήσω ότι υπάρχουν αρκετά βίντεο, για να τους εντοπίσουμε».

Οι εικόνες από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ με πολίτες να μαζεύουν χαρτονομίσματα από το οδόστρωμα, συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Drivers scramble to grab cash that spilled on to California motorway

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ