Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 488

Τι σας φταίει ο άνθρωπος και τον τρέχετε επειδή δεν βρίσκετε τα αρσενικά που θέλετε;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 488
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71281-158392.jpg

Αγαπητή Μυρτώ, είμαι 20 χρονών, σπουδάζω και κάνω τη ζωάρα μου. Κοινώς, τόσο καιρό περνούσα εξαιρετικά τέλεια, τους γκόμενους τους άλλαζα σαν τα πουκάμισα, ποτά, ξενύχτια, μπορεί να ήμουν και ερωτευμένη με κάποιον ίσα και με 1 βδομάδα και έφτασε η ώρα κι η στιγμή που λέω ότι θέλω να κάνω σχέση! Tι μου συμβαίνει; Τόσο καιρό έβλεπα τις φίλες μου να είναι σε σχέση, να βασανίζονται, και έλεγα μακριά από εμάς, και τώρα τα θέλω κοντά σε εμάς, τι ανάγκες μου δημιουργούνται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά ντάξει, το θέμα αυτό λύνεται! Τσιμέντο να γίνει, ανάγκη είναι, ας την ικανοποιήσουμε, το τραγικό θέμα είναι πού πουλάνε άντρες για σχέση; Γιατί εγώ μόνο κάτι τσουτσέκια βρίσκω, υπάρχουν άραγε άντρες για σχέση ή να μην ψαχτώ άλλο και να θάψω την ανάγκη για σχέση; Πες μου, σοφή κουκουβάγια, τι πιστεύεις; Με πολλή αγάπη!

Με αποκαλέσατε «σοφή κουκουβάγια» και περιμένετε και απάντηση; Χοντρό.

Υ.Γ. Ότι σας κάπνισε καλοκαιριάτικα να κάνετε σχέση και ρωτάτε πού πουλάνε το αρμόζον είδος, ξεπερνάει ακόμα και τη στερεοσκοπική μου όραση. Κουκουβάου.


Μυρτώ! Έχει 6 μήνες που έχω κάνει μια δραματική αλλαγή στα γούστα μου στους γκόμενους και τραβάω το στιλάκι του φλώρου και τέρμα βαρετού τύπου. Είχα παλιά σχέση – που δεν ξέρω αν ξεκόλλησα και ποτέ από τον Βασίλη… Ήταν μια σχέση μίσους και πάθους, χωρίς ισορροπίες και ηρεμία. Αφού πέρασα μια φάση ασυδοσίας σε ξέφρενα πάρτι και μετά μια άλλη φάση απόλυτης κλεισούρας και επίδοσης στην καριέρα. Έρχομαι τώρα και με βρίσκω να τραβάω (αδιαμαρτύρητα) ό,τι πιο «χλιαρό» υπάρχει σε άντρα. Ο τελευταίος που κράτησε και περισσότερο (δηλαδή ακόμα υπάρχει κίνηση) είναι του στιλ τελειομανής στη δουλειά του, με ανάλογο στιλ και αμάξι, ενώ στο σπίτι γατούλα που μου κάνει όλα τα χατίρια. Κι όμως μπορεί μια τόσο ωραία περιγραφή να εξελιχθεί σε εφιάλτη. Με πιάνω στιγμές που τον βλέπω και τον σιχαίνομαι, ο τρόπος που κινείται, αυτά που λέει (αυτά που λέει μου είναι τόσο αδιάφορα που ούτε να υποκριθώ δεν μπορώ), στο σεξ φυσικά φαντασιώνομαι άλλους και δεν του δίνω καμιά σημασία, πολλές φορές αδιαφορώ και γίνομαι τόσο αντιπαθητική που το ευχαριστιέμαι κιόλας. Αλλά αυτός εκεί, να με γουστάρει και να τρέχει. Δεν ξέρω γιατί κάθομαι και δεν βάζω ένα τέλος στα σοβαρά. Το θέμα μου, πάνω απ’ όλα, είναι γιατί δεν τραβάω πλέον τα αρσενικά που θέλω και που μπορώ να ερωτευτώ;  Σάρα, 30

Διότι είναι όλα κρυμμένα μέσα στις φωλιές τους και βλέπουν Μουντιάλ non stop.

Υ.Γ. 1 Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά υποψιάζομαι ότι έχετε αυξημένα επίπεδα ανδρογόνων στον οργανισμό σας. Μήπως να κάνετε μια εξέταση αίματος καλού κακού να το προλάβετε τώρα που είναι νωρίς, μην ξυπνήσετε καμιά ώρα με τίποτα μούσια κι έχουμε άλλα.

Υ.Γ. 2 Πάντως όταν αρχίζεις να χαρακτηρίζεις τον γκόμενό σου «γατούλα», καλύτερα να φωνάξεις τις φίλες σου σπίτι να δείτε Μουντιάλ με μπίρες και πίτσες.

Υ.Γ. 3 Θα σας το φέρω όσο πιο μαλακά μπορώ: είσαστε κοπρίτω. Τι σας φταίει ο άνθρωπος και τον τρέχετε επειδή δεν βρίσκετε τα αρσενικά που θέλετε; Αφήστε τον ήσυχο και ψαχτείτε μόνη σας, άντε μη με τσιτώνετε, σας παρακαλώ, και μου έχουν τελειώσει και τα μυοχαλαρωτικά.


Χαίρεται! Λοιπόν, πώς έχει το θέμα. Ήμουν πιο παλιά με ένα παιδί για σχεδόν ένα μήνα. Μετά από κανένα 6μηνο, ένας φίλος του με προσέγγισε και στην αρχή τον απέρριψα γιατί και καλά δεν ήταν σωστό. Μετά όμως αποφάσισα να ενδώσω. Ήμασταν μαζί και ο άλλος το έμαθε και τότε το παιδί που ήμασταν μαζί είπε ότι απλά μιλάμε και ουσιαστικά έκανε πίσω. Ο άλλος μού έκανε μια επίθεση — μιλάμε πολύ άσχημη! Είχα πιει, λοιπόν, ήμασταν στον ίδιο χώρο και του είπα αν μπορεί να μου τα πει από κοντά. Τι το ’θελα; Τελικά με αυτά που μου είπε και με τόση διεκδίκηση με έριξε (να σημειωθεί ότι ο άλλος δεν μου απαντούσε στα μηνύματα). Το μετάνιωσα βέβαια μετά και τώρα δεν είμαι με κανέναν, όμως νιώθω ότι δεν έχει τελειώσει με το άλλο παιδί. Δεν ξέρω τι να κάνω κι εκείνος δείχνει λίγο ενδιαφέρον, κοιτάει δηλαδή αλλά μέχρι εκεί... Η συμβουλή σου; Νεκταρία

Η συμβουλή μου είναι να κανονίσετε διακοπές με κάνα παρεάκι τώρα που είναι και τα μοχίτο στην εποχή τους. Τι να τον κάνετε, μωρέ, έναν άντρα που δεν υπερασπίζεται αυτό που γουστάρει; Στα κοτέτσια ή στα χωράφια, οι κότες είναι κότες.

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ