Trending Now

Κροκοδείλια χωνάκια στις Φιλιππίνες

Πιο υγιεινό το παγωτό με αβγά κροκοδείλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70561-142144.jpg

Ο Ντίνο και η Μπιάνκα Ράμος είναι οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Sweet Spot στην πόλη Νταβάο των Φιλιππίνων. Καιρό τώρα έχουν προσθέσει στο μενού τους ένα παγωτό - διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το παγωτό κροκόδειλος. Όλα προέκυψαν όταν ο θείος του ζεύγους, τους έστειλε μια παρτίδα αβγά κροκόδειλου. «Ξεκίνησε ως πείραμα και έχει γίνει μόδα. Εννοείται ότι είναι κανονικό παγωτό και δεν έχει καμία σχέση με το κρέας του κροκόδειλου. Απλά χρησιμοποιούμε τα αβγά του ζώου για να φτιάξουμε το παγωτό μας», λέει ο Ντίνο και συμπληρώνει, «επειδή πρόκειται για είδος προς εξαφάνιση παίρνουμε αβγά που δεν μπορούν να επωασθούν». Να σημειωθεί ότι το 80% του αβγού του κροκόδειλου είναι κρόκος και θεωρείται περισσότερο υγιεινό από της κότας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.