Trending Now

Μπόμπιρας «παρεμβαίνει» σε live δελτίο καιρού (βίντεο)

Για να αγκαλιάσει τη μητέρα του που παρουσίαζε την πρόγνωση στο Λος Άντζελες και στην Καλιφόρνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μετεωρολόγος Λέσλι Λόπεζ, αγκαλιά με το παιδί της, που διέκοψε το δελτίο καιρού
Η μετεωρολόγος Λέσλι Λόπεζ, αγκαλιά με το παιδί της, που διέκοψε το δελτίο καιρού @ABC7Brandi/Twitter

Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον μπόμπιρα στο Λος Άντζελες που εισβάλει στον χώρο, την ώρα που η μαμά του παρουσιάζει το δελτίο καιρού.

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σε δελτίο καιρού στο Λος Άντζελες. Ένας μπόμπιρας «εισέβαλε» στον χώρο, την ώρα που υπήρχε live μετάδοση από το δελτίο καιρού.

Η παρουσιάστρια και μετεωρολόγος Λέσλι Λόπεζ παρουσίαζε τα νεότερα για τον καιρό στην Καλιφόρνια, όταν το 9 μηνών μωράκι της την πλησίασε.

Λόγω πανδημίας κορωνοϊού η μετεωρολόγος μετέδιδε το δελτίο καιρού από το σπίτι της στο Λος Άντζελες, την ώρα που οι συνεργάτες της βρίσκονταν στο στούντιο του καναλιού και φρόντιζαν για τη σύνδεση και τη μαγνητοσκόπηση, προκειμένου στη συνέχεια να παρουσιαστεί στο δελτίο ειδήσεων. «Περπατά παιδιά, επομένως έχω χάσει τον έλεγχο» ανέφερε γελώντας η παρουσιάστρια, παίρνοντας στη συνέχεια αγκαλιά το παιδί της.

Από το στούντιο αποφάσισαν να μην προβάλουν τις εικόνες αυτές, ωστόσο η Μπράντι Χιτ, συνάδελφος της Λόπεζ, ανέβασε στο Twitter το σχετικό βίντεο, το οποίο και έγινε viral.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ