Trending Now

Μπαμπάς σούπερ ήρωας δίνει στον Αϊ Βασίλη το γράμμα της κόρης του

Ο Taika Waititi σκηνοθετεί μια υπέροχη διαφήμιση της Coca-Cola

Αλκιβιάδης Σιαράβας
Αλκιβιάδης Σιαράβας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
coca-cola-christmas-advert.jpg

Μπαμπάς, κόρη, Αϊ Βασίλης και Χριστούγεννα σε μια υπέροχη διαφήμιση της Coca-Cola με την υπογραφή του τρομερού Taika Waititi.

Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης και βραβευμένος με Όσκαρ Taika Waititi των Hollywood ταινιών, όπως των JoJo Rabbit καιThor: Ragnarok, υπογράφει την φετινή χριστουγεννιάτικη ταινία της Coca Cola. Η γιορτινή ατμόσφαιρα περιστρέφεται όπως κάθε χρόνο γύρω από τον Αϊ Βασίλη με την πλούσια λευκή γενειάδα, τον οποίο φέτος βλέπουμε ελάχιστα.

0_egr_men_131120coke_03jpg.jpg

Στο σενάριο επικεντρώνεται σε μια επιστολή από τη νεαρή πρωταγωνίστρια προς τον «Dear Santa» και τον εργαζόμενο στις γιορτές πατέρα της που θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στο κατώφλι του Αϊ Βασίλη για να κάνει το δώρο-ευχή της κόρης του πραγματικότητα.

Coca-Cola Christmas Commercial 2020

Μια πραγματική περιπέτεια με φοβερή μυθοπλασία και «έξυπνες υπερβολές», όλα υπολογισμένα με τις σωστές δόσεις για να φτάσει η επιστολή από τον σούπερ ήρωα πατέρα στον Αϊ Βασίλη. Έξω από την πόρτα του προορισμού και εκεί που νόμιζε πως όλα έχουν τελειώσει και τα κατάφερε… συναντά ξαφνικά μια πινακίδα «Κλειστά λόγω Χριστουγέννων». Με τρόπο μαγικό εμφανίζεται το φορτηγό της Coca Cola και με οδηγό τον Αϊ Βασίλη καταλήγουν στο σπίτι.

coca-cola-christmas-advert.jpg

Το δώρο που ζήτησε η μικρή ήταν ο πατέρας της να είναι σπίτι τα Χριστούγεννα! Η βαθιά συγκινητική ιστορία επισφραγίζεται από το μήνυμα "This Christmas, give something only you can give" (Αυτά τα Χριστούγεννα, δώσε κάτι που μόνο εσύ μπορείς να δώσεις) το οποίο εξυμνεί την ανθρώπινη παρουσία και επαφή και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικατασταθεί με άλλον τρόπο. Η υπογραφή αυτή κλείνει το μάτι στη συγκυρία του κορονοϊού και μάλιστα αξίζει να σημειώσει ότι ένεκα COVID-19 το φορτηγό της Coca-Cola δεν θα κάνει το γνωστό τουρ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ