Trending Now

Ο Τραμπ, το μπλουζάκι του Superman και το «πάρτι» στο Twitter

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ρίξει την ιδέα να εμφανιστεί ως σούπερ ήρωας την ημέρα που πήρε εξιτήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ ως... Superman σε καυστική ανάρτηση στο Twitter
Ο Ντόναλντ Τραμπ ως... Superman σε καυστική ανάρτηση στο Twitter

Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτηκε σοβαρά να πάρει εξιτήριο, φορώντας μπλουζάκι του Superman, σύμφωνα με τους NYT, και στο Twitter έγινε «πάρτι».

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε σκεφτεί να εμφανιστεί με μπλουζάκι του Superman μέσα από το πουκάμισό του, την ημέρα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας νοσηλευτεί με κορωνοϊό.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι New York Times σε δημοσίευμα που αποτέλεσε αφορμή για να γίνει «πάρτι» στο Twitter και η φαντασία - δημιουργικότητα των χρηστών να ξεχειλίσει.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ -ο οποίος μετέτρεψε σε show την έξοδό του από το νοσοκομείο και γενικότερα την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό- έριξε στο τραπέζι την ιδέα να εμφανιστεί με μπλουζάκι του Superman μέσα από το πουκάμισό του, την ημέρα που θα έβγαινε από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed στο Μέριλαντ την προηγούμενη εβδομάδα.

Χρήστες στο Twitter σχολιάζουν ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι διόλου απίθανο, λαμβάνοντας υπ' όψιν και τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής o Ντόναλντ Τραμπ στις δημόσιες εμφανίσεις του μετά το εξιτήριο, καθώς δεν σταματά να βγάζει επιδεικτικά τη μάσκα για τον κορωνοϊό από το πρόσωπό του και ας είναι γύρω του και σε κοντινή απόσταση συνεργάτες, άνδρες της ασφάλειας ή απλοί πολίτες.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από τη συγκέντρωση υποστηρικτών του μπροστά στον Λευκό Οίκο το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020.

Piece of My Heart (Official Audio)

Βάσει του ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας, ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να βάλει και αρκετή... δραματουργία. Ειδικότερα, στην αρχή θα εμφανιζόταν «εύθραυστος» και «αδύναμος, δίνοντας την εντύπωση ότι ο κορωνοϊός τον έχει καταβάλει, επηρεάζοντας την υγεία του και την ικανότητά του να συνεχίσει να κυβερνά τις ΗΠΑ. Ωστόσο, στη συνέχεια και έπειτα από την απαραίτητη παύση θα άφηνε να φανεί κάτω από το πουκάμισό του το μπλουζάκι του Superman, δείχνοντας έτσι ότι κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό και παραμένει δυνατός και έτοιμος για μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Δείτε ορισμένες από τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις για το... πάρτι που έγινε στο Twitter με τον Τραμπ ως Superman:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ