Trending Now

Αυστραλός «δαμάζει» με γυμνά χέρια κροκόδειλο - Δείτε τις εικόνες

Τον απωθεί, λέγοντάς του «Κάτσε, κάτσε» - Η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με το συγκεκριμένο ερπετό τα τελευταία χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ματ Ράιτ απωθεί με γυμνά χέρια κροκόδειλο στην Αυστραλία
Ο Ματ Ράιτ απωθεί με γυμνά χέρια κροκόδειλο στην Αυστραλία @mattwright/Instagram

Δείτε πώς ένας Αυστραλός καταφέρνει με γυμνά χέρια να «δαμάσει» κροκόδειλο μήκους 4 μέτρων - Οι απίστευτες εικόνες από το συμβάν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με έναν Αυστραλό να «δαμάζει» με γυμνά χέρια έναν κροκόδειλο.

Λειτουργώντας με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, ο Αυστραλός δεν διστάζει να σπρώξει με το χέρι του τον κροκόδειλο, όταν αυτός συνεχίζει να τον ακολουθεί.

Το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter συνοδεύεται από τη λεζάντα «Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία» και πρωταγωνιστής είναι ο Ματ Ράιτ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Ματ Ράιτ κρατά με το ένα χέρι την κάμερα, έχοντας το άλλο στο ρύγχος ενός κροκοδείλου, μήκους 4 μέτρων, τον οποίο και απωθεί.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε σε περιοχή στο βόρειο τμήμα της Αυστραλίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ματ Ράιτ και ένας φίλος του επιχειρούν να απομακρύνουν κορμούς από το ποτάμι. Ο κροκόδειλος αντιλαμβάνεται την παρουσία τους και κολυμπά προς το μέρος τους.

«Δύσκολα τα πράγματα, έχουμε έναν μικρό φίλο που μας επισκέπτεται» αναφέρει ο Ματ Ράιτ, ο Αυστραλός που απομάκρυνε με γυμνά χέρια κροκόδειλο. Για να προσθέσει: «Πώς να κάνουμε δουλειά, μας ακολουθεί συνεχώς». Στη συνέχεια, τον απωθεί με γυμνά χέρια, λέγοντας: «Άντε, φύγε από 'δω» και «Κάτσε, κάτσε».

Το πώς καταφέρνει ο Ματ Ράιτ να «δαμάσει» με γυμνά χέρια τον κροκόδειλο, εξέπληξε αρκετούς στα social media. Η συμπεριφορά του και ο τρόπος που αντέδρασε, μόνο τυχαίος δεν ήταν. Ο Ματ Ράιτ είναι πρωταγωνιστής της εκπομπής «Outback Wrangler» του National Geographic και έχει λάβει ειδική εκπαίδευση για το πώς αντιμετωπίζουν έναν κροκόδειλο στο φυσικό του περιβάλλον.

Επιπλέον, ο συγκεκριμένος κροκόδειλος -ο οποίος έχει χάσει το ένα μάτι και τμήμα από την κάτω γνάθο- είναι... παλιός γνώριμος του Ματ Ράιτ. Του έχει δοθεί η ονομασία «Bonecruncher» και ο Ματ Ράιτ τον έχει συναντήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια -ένας από τους λόγους που ήταν τόσο άνετος δίπλα του και τον αντιμετώπισε με αυτόν τον τρόπο.

«Είναι ένας κροκόδειλος με χαμηλή αυτοεκτίμηση και αράζει σε μέρη όπου δεν πηγαίνουν μεγάλοι κροκόδειλοι» είχε αναφέρει παλαιότερα ο Ματ Ράιτ, μιλώντας για τον «Bonecruncher». Όπως είπε, ο συγκεκριμένος κροκόδειλος έχει γίνει ιδιαίτερα «ευάλωτος» από τότε που τραυματίστηκε στο μάτι και στο σαγόνι.

«Καταλάβετε πως αυτή δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά για έναν κροκόδειλο του αλμυρού νερού. Δουλεύω μαζί τους εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια και αυτός είναι ο πρώτος κροκόδειλος που έχω δει ποτέ να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο» συνέχισε ο Ματ Ράιτ, ο Αυστραλός που «δάμασε» με γυμνά χέρια το ερπετό.

Και προειδοποίησε: «Είναι υπέροχο να βλέπεις και να είσαι μέρος αυτής της σχέσης με έναν άγριο κροκόδειλο, αλλά να θυμάστε πως πρόκειται για έναν από τους πιο επιθετικούς στον κόσμο και αιτία πολλών θανάτων».

Δείτε πώς ο Αυστραλός Ματ Ράιτ καταφέρνει να «δαμάσει» με γυμνά χέρια τον κροκόδειλο:

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ