Trending Now

Κορωνοϊός στη Βρετανία: Με φίδι αντί για μάσκα μπήκε σε λεωφορείο

Το απίστευτο θέαμα που αντίκρισαν οι συνεπιβάτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη Μεγάλη Βρετανία ένας επιβάτης αντί να φορέσει μάσκα έβαλε ένα φίδι στον λαιμό και μπήκε σε λεωφορείο στο Μάντσεστερ
Στη Μεγάλη Βρετανία ένας επιβάτης αντί να φορέσει μάσκα έβαλε ένα φίδι στον λαιμό και μπήκε σε λεωφορείο στο Μάντσεστερ © YouTube

Επιβάτης στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας αντί να φορέσει μάσκα τύλιξε ένα φίδι στο πρόσωπό του και μπήκε στο λεωφορείο.

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία όπου επιβάτης αντί να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊό μπήκε σε λεωφορείο με ένα φίδι τυλιγμένο στον λαιμό.

Οι εικόνες από τον επιβάτη λεωφορείου στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας με το φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του έκαναν τον γύρο των social media.

Μάλιστα, η Διεύθυνση Συγκοινωνιών του Μάντσεστερ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι το φίδι δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μάσκα για τον κορωνοϊό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Το απίστευτο συμβάν με τον επιβάτη που χρησιμοποίησε ένα φίδι ως μέσο κάλυψης του προσώπου, εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, το φίδι έχει τυλιχτεί γύρω από τον λαιμό του επιβάτη σε λεωφορείο στο Μάντσεστερ, καλύπτοντας και το στόμα του. Άφωνοι οι υπόλοιποι επιβάτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Manchester Evening News διακρίνεται το φίδι να... εξερευνά και τον περιβάλλοντα χώρο, αφήνοντας για λίγο τον λαιμό του επιβάτη, καθώς επιλέγει να τυλιχθεί γύρω από μια μεταλλική μπάρα εντός του λεωφορείου. «Το είχε τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπό του, σαν μάσκα, όταν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο» ανέφερε επιβάτης που μίλησε στην εφημερίδα, χαρακτηρίζοντας «διασκεδαστικό» το θέαμα.

Στη Μεγάλη Βρετανία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 ανέρχονται σε 373.565, την ώρα που οι νεκροί έχουν φθάσει τους 41.753. Βάσει των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού που παραμένουν σε ισχύ στη Μεγάλη Βρετανία, είναι υποχρεωτική η κάλυψη του προσώπου στα ΜΜΜ στην Αγγλία.

Επιβάτης φόρεσε... φίδι στο πρόσωπο αντί να βάλει μάσκα - Διευκρινίσεις από τη διεύθυνση συγκοινωνιών του Μάντσεστερ 

«Οι κυβερνητικές οδηγίες προβλέπουν ξεκάθαρα πως δεν χρειάζεται να φοράει κανείς χειρουργική μάσκα κι ότι οι επιβάτες μπορούν να κατασκευάζουν τη δική τους μάσκα ή να φοράνε κάτι κατάλληλο, όπως ένα μαντήλι ή μια εσάρπα» αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της διεύθυνσης συγκοινωνιών του Μάντσεστερ.

Και καταλήγει: «Αν και αυτό αφήνει ένα μικρό περιθώριο ερμηνείας, αυτό δεν επεκτείνεται στη χρήση του δέρματος ενός ερπετού, ιδίως εάν το δέρμα παραμένει πάνω στο ερπετό».

Δείτε τις απίστευτες εικόνες με τον επιβάτη σε λεωφορείο στο Μάντσεστερ, ο οποίος επέλεξε -αντί να μπει με μάσκα για τον κορωνοϊό- να επιβιβαστεί με φίδι τυλιγμένο στον λαιμό και στο κάτω μέρος του προσώπου του:

Certified Young Person Paul Rudd Wants You To Wear A Mask

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ