Trending Now

Κορωνοϊός: Μια στέκα, μια διαφάνεια για ντοσιέ & έτοιμη η μάσκα

Στο βίντεο η πιο εύκολη, πιο οικονομική λύση για προστασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάσκα για τον κορωνοϊό
Μάσκα DIY για τον κορωνοϊό © Facebook

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα για τον κορωνοϊό απλά με μια στέκα μαλλιών και μια διαφάνεια για ντοσιέ. Τέλειο!

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας για τον κορωνοϊό καθίσταται υποχρεωτική για τους κλειστούς χώρους και κυρίως για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη η συζήτηση για το κόστος και την επάρκεια των μασκών. Η κυβέρνηση προτείνει και τη λύση της οικοτεχνίας. «Θα ανακοινωθεί και από την Πολιτική Προστασία και από ειδικούς ένας τρόπος εύκολος να κατασκευαστούν πάνινες μάσκες στο σπίτι που θα είναι επαναχρησιμοποιημένες» ανακοίνωσε ο κ. Παπαθανάσης στο Θέμα 104,6, ενώ «θα είναι ένα κάλυμμα μύτης και στόματος και έτσι δεν θα μπαίνουμε στο έξοδο να αγοράζουμε μάσκες μίας χρήσης» υπογράμμισε σχετικά ο κ. υφυπουργός.

Η μάσκα που ανακαλύψαμε στα social media δεν είναι πάνινη. Θυμίζει αυτές που φορούν γιατροί και νοσηλευτές στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Είναι πανεύκολη και πάμφθηνη. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η πιο απλή στέκα για τα μαλλιά και μια θήκη για διαφάνειες. Δείτε πώς το κάνει η κυρία στο βίντεο. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ