Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 474

Έχει να μου τηλεφωνήσει 3 μέρες και μάλλον δεν έχω πια το πάνω χέρι

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 474
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63625-140892.jpg

Εδώ και κάποιο καιρό βλέπω τον Χ και είναι η πρώτη φορά που νιώθω λιγάκι «αφέντρα», μιας και αυτός δεν είναι πολύ ξεβγαλμένος. Αυτό μου έχει επιτρέψει να πειραματιστώ πάρα πολύ στο κρεβάτι μαζί του και χωρίς άγχος, μιας και με κοιτάει σαν καθηγήτρια. Νομίζω λιγάκι πως την τελευταία φορά το παράκανα… Βλέπεις ήθελα να κάνω αυτό το «βάζω μαρμελάδα στα ευαίσθητα σημεία και μετά τα περιποιούμαι δεόντως», αλλά στην πράξη… έφαγα ένα κόλλημα πώς να κάνω την επάλειψη και δεν ξέρω σε τι φάση το σκέφτηκα… πήρα ένα μαχαιράκι (του φαγητού! όχι πολύ κοφτερό!) και άλειψα το μόριο του φίλου μου… Αυτός είχε δεμένα μάτια εκείνη τη στιγμή αλλά στην επαφή με το κρύο μέταλλο τον είδα κυριολεκτικά να αλλάζει χρώμα και να αρθρώνει κάτι του στιλ: «Τι κάνεις!;». Το αποτέλεσμα ήταν να μην κάνουμε σεξ εκείνη την ημέρα και να είναι λίγο ψυχρός το βράδυ… Έχει να μου τηλεφωνήσει 3 μέρες και μάλλον δεν έχω πια το πάνω χέρι και μου λείπει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω… Ίσως το παράκανα –στην τελική μπορεί να έχω πάει με έναν δύο παραπάνω από αυτόν, αλλά δεν είμαι και η εγκυκλοπαίδεια του σεξ–, ένα λάθος επιτρέπεται ε;... Έχεις να μου προτείνεις κάτι;

Σας προτείνω να πάτε να καρφώσετε το μαχαιράκι στη ρόδα του αυτοκινήτου του. Αν δεν πιάσει το υπονοούμενο, ξανακάντε το ίδιο με ένα τσεκούρι. Θα του στείλετε ένα σαφές μήνυμα για το πόσο αφέντρα προτίθεστε να γίνετε και θα γυρίσει ενθουσιασμένος στην αγκαλιά σας.

Υ.Γ. 1 Μια φίλη μου που τρελαίνεται για σεξουαλικά πειράματα, είχε ρίξει στο μόριο κάποιου ένα σφηνάκι λικέρ βύσσινο (αυθεντική οικογενειακή συνταγή). Φυσικά, σεξ δεν έγινε ποτέ γιατί το μόριο και ο ιδιοκτήτης του ακόμα τρέχουν στην πόλη ξεβράκωτοι. Από πέρυσι.

Υ.Γ. 2 Η περιεκτικότητα του λικέρ βύσσινου σε αλκοόλ είναι 30%.


Είμαι με ένα παιδί κανένα δίμηνο τώρα. Είναι λίγο ποιητής, λίγο αρκετά καλλιεργημένος, λίγο από προβληματική οικογένεια, λίγο όλα αυτά τα προβληματικά που κάνουν έναν άντρα τη σήμερον ημέρα τόσο γοητευτικό στις γυναίκες του είδους μου που θέλουν να τον προστατεύσουν. Γενικά, λόγω όλων αυτών των χαρακτηριστικών του, ψιλοχάνεται και είναι λίγο στον κόσμο του αλλά τον δικαιολογώ. Προχτές πήγα σπίτι του. Μου είπε πως δεν είχε προφυλακτικά, οπότε και αγόρασα εγώ ένα κουτάκι των 3. Χρησιμοποιήσαμε το ένα. Σήμερα ξαναπήγα, πήγαμε να το κάνουμε αλλά μου είπε πως δεν έχει προφυλακτικά. Του είπα ότι κανονικά πρέπει να υπάρχουν δύο ακόμη και τον είδα που ψιλοχλώμιασε και μετά μου είπε πως τα έδωσε σε έναν κολλητό του. Έφυγα ψύχραιμη, αλλά δεν είμαι καθόλου τώρα που σου γράφω. Πες μου, τι πιθανότητες δίνεις να μην είναι άλλος ένας μαλάκας;

ΚΟΥΙΖ: στην παραπάνω ιστορία βρείτε ποιος από τους δύο είναι ο μαλάκας. Μη βιάζεστε, πάρτ’ τε το χρόνο σας… ποοοολύ σωστά!

Υ.Γ. 1 Η συμβουλή μου είναι να του ζητήσετε αμέσως πίσω τα λεφτά των προφυλακτικών.

Υ.Γ. 2 Κάθε φορά που βρίσκετε κάποιο γοητευτικό να τα φτιάχνετε με τον διπλανό του.


Τους τελευταίους μήνες έχω βρει ένα sex buddy. Πολύ ωραίο παιδί και η φάση μας είναι ωραία και χαλαρή. Το πρόβλημά μου άρχισε πριν 10 μέρες που μου είπε ότι θα πάει στο χωριό του στις Σέρρες για 2 εβδομάδες. Με το που έφυγε άρχισα συνέχεια να βρίσκω κλήσεις στο κινητό μου από ένα νούμερο με κωδικό επαρχίας. Δεν κατάφερα ποτέ να το προλάβω οπότε και το μυαλό μου πήγε πως είναι αυτός. Είπα και σε ένα φίλο μου να τσεκάρει και σιγούρεψα πως ο κωδικός ήταν από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Άρχισα να παίρνω πίσω, αλλά δεν μου το σήκωνε. Οπότε άρχισα τα μηνύματα στο κινητό του… «και γιατί δεν μου το σηκώνεις» και «ξέρω πως με θες πολύ» κτλ κτλ. Μέσα σε ένα βράδυ έστειλα περί τα 17 μηνύματα - αναπάντητα! Το επόμενο πρωί νευρίασα κι άρχισα τα άλλα μηνύματα «ποιος νομίζεις πως είσαι που δεν απαντάς» και «είσαι και πολύ μαλάκας» κτλ κτλ καμιά 10αριά μηνύματα. Και μετά το μετάνιωσα κι έστειλα άλλα 5-6 να ζητήσω συγνώμη «και το ξέρω ότι είμαι υπερβολική, αλλά ενδιαφέρομαι και σε παρακαλώ πάρε με να το λύσουμε» κτλ… μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνό μου κι είναι το νούμερο που έβλεπα και περιχαρής το σηκώνω «Έλα, αγάπη μου!» και μου λένε «Γεια σας, είμαστε από τη Wind, θέλουμε να σας κάνουμε μια προσφορά για το κινητό σας»... Όπως καταλαβαίνεις τους έβρισα (γιατί στην τελική βάζουν ό,τι να ’ναι κωδικούς!;) και συνειδητοποίησα πως μάλλον ο άλλος με έχει πάρει για τρελή. Βοήθεια! Πες μου τι να κάνω να τα φτιάξω!

Σύμφωνα με τον Πάολο Κοέλιο, το σύμπαν συνωμότησε για να αλλάξετε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Με τις μαλακίες που κάνανε και σας κάψανε τη σχέση, εύκολα τσιμπάτε τον τριπλάσιο χρόνο ομιλίας δωρεάν προς κινητά και σταθερά, συν τα sms.

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ