- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Με την ιστορία του Dracula να είναι σε όλους μας γνωστή, τα στελέχη διαφήμισης του BBC θέλησαν να πρωτοτυπήσουν για να σηματοδοτήσουν την άφιξη της νέας σειράς.
Το δημιουργικό τμήμα στο BBC πόνταρε σε ένα εντυπωσιακό billboard που γίνεται όλο και πιο τρομακτικό όσο πέφτει ο ήλιος. Και το κατάφεραν με τον πιο ευφάνταστο ομολογουμένως τρόπο.
Στο τεράστιο billboard δεν υπάρχει κανένα ίχνος του Dracula στη διάρκεια της μέρας. Μόλις όμως αρχίσει να βραδιάζει, τότε στο billboard αναδύεται η απειλητική του σκιά. Και δεν έμειναν μόνο εκεί. Μέσα σε γυάλινη προθήκη έβαλαν έναν πάσσαλο, καλώντας τον κόσμο να το σπάσει σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι με βαμπίρ.
Ήθελαν να προσεγγίσουν με νέα ματιά την κλασική ιστορία για να κάνουν το κοινό να αλληλεπιδράσει με τη νέα σειρά. «Η καμπάνια μας για το Dracula δεν αφήνει αμφιβολία στο κοινό πως μπορεί να περιμένει κάτι φρέσκο και απροσδόκητο από την προσαρμογή της κλασικής ιστορίας» υπογραμμίζει ο διευθυντής δημιουργικού τμήματος του BBC.
Από τη στιγμή που τοποθετήθηκαν τα billboard σε Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ, όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν, εκθειάζοντας την πρωτοποριακή ματιά των δημιουργών στα social media.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αναπάντεχο gossip που ακούστηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή
Η αντίδραση της αστυνομίας και το χιούμορ του δήμου
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Το κόλπο για να μην περιμένεις 3 εβδομάδες έχει μια σκοτεινή πτυχή
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δημόσια τοποθέτηση από την ίδια
Ο Νταν Λέβι κατηγόρησε τον κωμικό Σέιν Γκίλις για μισογυνισμό
Εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου
Τι απάντησε η Frontier Airlines
Έγινε η πρώτη γυναίκα στη χώρα που πέταξε μόνη της με μαχητικό αεροσκάφος Saab JAS 39C Gripen
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που την «έκαψε»
Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Η 30χρονη ηθοποιός παρέμεινε καθιστή όταν η πρώτη κυρία της Γαλλίας την πλησίασε και την χαιρέτησε στην επίδειξη της Louis Vuitton
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.