Trending Now

Το αυγό που σκοτώνει την κότα

Το συναρπαστικό animation συναντά το χιούμορ

Αλκιβιάδης Σιαράβας
Αλκιβιάδης Σιαράβας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
poulehouse_film_06_optimized-min.jpg

Μια Γαλλική μάρκα αυγών ισχυρίζεται πως είναι η μοναδική που φροντίζει τα κοτόπουλα έως τον φυσικό τους θάνατο.

Θα μείνει αναπάντητη η ερώτηση αν το αυγό γέννησε την κότα ή η κότα το αυγό. Φαίνεται όμως ότι το αυγό μπορεί να σκοτώσει την κότα. Σύμφωνα με στοιχεία περίπου 50 εκατ. κότες θανατώνονται στη Γαλλία μόλις στους 18 μήνες της ζωής τους, απλώς επειδή δεν παράγουν τα προβλεπόμενα αυγά για την παραγωγή. Πρόκειται για μια από τις πιο συνηθισμένες πρακτικές των πτηνοτρόφων ενώ τα κοτόπουλα μπορούν να ζήσουν έως και 6 χρόνια κατά μέσο όρο.

Μια Γαλλική μάρκα αυγών ισχυρίζεται πως είναι η μοναδική που δεν προβαίνει σε αυτήν την σχεδόν εγκληματική πρακτική και φροντίζει τα κοτόπουλα έως τον φυσικό τους θάνατο. Στο πλαίσιο αυτό, η εξιστόρηση της ταινίας «το αυγό που δεν σκοτώνει το κοτόπουλο», μας παρουσιάζει την τρομακτική πραγματικότητα. Με δόσεις δημιουργικής επανάστασης μια ομάδα νεαρών κοτόπουλων στήνει μια πλεκτάνη για να ξεγελάσει το θανατηφόρο σύστημα και προστατεύει μια μεγαλύτερη κότα που δεν μπορεί πλέον να παράγει τόσα αυγά. Το συναρπαστικό animation συναντά το χιούμορ και με τον πιο γλυκό τρόπο μας υπενθυμίσει ότι, στην πραγματικότητα, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να σώσουμε τα κοτόπουλα αλλάζοντας τον τρόπο που τρώμε.

[[{"fid":"721958","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Το εξαιρετικό σποτ υπογραφεί το γαλλικό γραφείο Brand Station για την εταιρεία Poulehouse.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ