Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 467

Για να μην το κουράζουμε, δεν τον στέλνετε στο διάολο;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 467
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59602-130399.jpg

Έρωτας κεραυνοβόλος ήρθε μια μέρα από το πουθενά. Η όλη ιστορία κρατάει δύο χρόνια. Με τον καιρό άρχισαν οι ωραίες φιλοσοφημένες ατάκες, που ως συμπέρασμα έχουν το «είσαι η μία και μοναδική και θα είμαστε για πάντα μαζί», που ως «σοβαρά» παιδιά βέβαια συμπληρώναμε αυτές τις συζητήσεις με ένα: «καλύτερα να εστιάζουμε στο σήμερα». Και ξαφνικά... τσουουπ ένα ωραίο βράδυ, γεια σας, χαίρεται. Από τότε κρατάμε επαφή, ενώ είχε πει ότι ήθελε να ξεκόψουμε για λίγο καιρό, αλλά εντέλει μ’ έπαιρνε τηλέφωνο. Μετά από ένα χρόνο και κάτι, έχουμε συναντηθεί καμιά 20αριά φορές με τις 2-3 τελευταίες να έχει παιχτεί σεξ. Επιμένει ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω, αλλά μου λέει ότι δεν έχει κάνει και κάτι με άλλη από τότε που χωρίσαμε.

Επίσης επιμένει να ρωτάει τι έχω κάνει εγώ στο μεσοδιάστημα με τα ερωτικά μου. Του ’χω ξεκαθαρίσει ότι θέλω να σταματήσει το σεξ εφ’ όσον δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, μου είπε και αυτός το ίδιο γιατί δεν θέλει η σχέση μας να καταλήξει σε κάτι τύπου friends with benefits. Του είχα εκφράσει τους φόβους μου για το ότι μπορεί να με συζητάει με την παρέα του ως το «στανταράκι» και το αρνούνταν έντονα λέγοντάς μου πως ποτέ δεν θα μιλούσε άσχημα για μένα, ούτε θα με κορόιδευε. Παρ’ όλα αυτά, έμαθα από έγκυρες πηγές ότι έχει πει «την έχω σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε». Ποια είναι η αλήθεια αυτού του ατόμου; Με θέλει εκεί αλλά παράλληλα παίρνει το χρόνο του για να ζήσει και την εργένικη ζωή (παρότι φοιτητής κάποια χρόνια, άρχισε να μένει μόνος του λίγο πριν χωρίσουμε, ενώ πριν βρισκόταν σε μια ιδιαίτερα πιεστική συγκατοίκηση). Ή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και πρέπει να πάψω να ασχολούμαι;

Σε φιλώ! -The swinging cat

Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και πρέπει να πάψετε να ασχολείστε.

Υ.Γ. 1 Η αλήθεια αυτού του ατόμου είναι ότι πάντα θα σας ευγνωμονεί για τη στήριξη και την αλληλεγγύη που δείξατε όλο αυτό το μπερδεμένο διάστημα που έπαιρνε το χρόνο του μέχρι να γνωρίσει την επόμενη μία και μοναδική και να σας την τρίψει στα μούτρα, με το ακλόνητο άλλοθι πως σας είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή τις προθέσεις του.

Υ.Γ. 2 Για να μην το κουράζουμε, δεν τον στέλνετε στο διάολο;


Είμαι 25 χρονών. Θεωρώ ότι ψάχνω στη ζωή μου το δράμα, το πρόβλημα, μια ιστορία με παπακαλιάτικη πινελιά. Κάτι τέτοια με εξιτάρουν. Τα «νορμάλ» δύσκολα, ή τουλάχιστον δεν έχω βρει ακόμα αυτό που να με γεμίσει (εύχομαι να ισχύει αυτό). Είχα 2μισι χρόνια μια ιστορία Γολγοθά, σχέση πάθους μεν, που κατάντησε να γίνει ψυχαναγκασμός και εμμονή και να με αρρωστήσει.

Μετά από αυτό μπήκε στη ζωή μου ένας άνθρωπος πολύ καλός, πολύ σωστός. Με ενθουσίασε και με γλύκανε. Δεν έχει την ένταση (κυρίως σε ερωτικό επίπεδο) που είχε ο άλλος, αλλά μου δίνει ασφάλεια και συναίσθημα. Πήγαιναν όλα καλά και ξαφνικά νιώθω να έλκομαι ιδιαίτερα από έναν άλλον άντρα. Δεσμευμένος αυτός βέβαια, θεώρησα ότι δεν θα γίνει τίποτα μεταξύ μας. Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο, με αποτέλεσμα να έχουμε έρθει πιο κοντά. Δεν είμαστε μαζί, απλά ξεκλέβουμε λίγο χρόνο και τον περνάμε παρέα.

Όλο αυτό το σκηνικό μέχρι πρότινος ήταν εντελώς ενάντια στην ηθική μου, αλλά αυτή τη στιγμή με ξεκουράζει. Νιώθω ότι έρχομαι κοντά σε έναν άνθρωπο χωρίς πρέπει και ψυχαναγκασμό και αυτό με ελευθερώνει. Βέβαια με τη σχέση μου έχω απομακρυνθεί, γιατί το μυαλό μου είναι πολύ στον άλλον. Ο οποίος, βέβαια, παρόλο που έχει προβλήματα στη σχέση του, δεν πιστεύω ότι θα χωρίσει και είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη γι’ αυτό. Δεν ξέρω γιατί τα έμπλεξα τόσο. Και δεν ξέρω τι θέλω στην τελική. Δεν νιώθω καλά που δεν φέρομαι με ειλικρίνεια στη σχέση μου. Μήπως τελικά ψάχνω έναν πολύ μεγάλο έρωτα και δεν θέλω ούτε τον έναν ούτε τον άλλον;

Μήπως τελικά δεν ψάχνετε τίποτα άλλο εκτός από συγκίνηση και δράμα; Αν ναι (που νομίζω ότι ναι), σταματήστε να γκρινιάζετε και απολαύστε το σενάριο της ζωής σας, γιατί προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το επόμενο πρότζεκτ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.


Αγαπητή Μυρτώ,

Εδώ και λίγο καιρό έχω έρθει στην Ελλάδα. Διάβασα τη στήλη σου και με συγκίνησαν πολλές ιστορίες αγάπης και έρωτα. Έτσι αποφάσισα να μοιραστώ και εγώ τη δική μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον καθαρό, αγνό έρωτα. Πόσο μάλλον όταν τον μοιράζεσαι. Θέλω να σου πω λοιπόν ότι είμαι παράφορα ερωτευμένος με την καθαριότητα!! Ξέρω ότι θα σου φανεί περίεργο αυτό που θα διαβάσεις, αλλά δεν μπορώ άλλο να το κρατάω μέσα μου. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ και ήρθα στην Ελλάδα για να ζήσουμε εδώ το μεγάλο έρωτά μας. Εύχομαι σε όλους τους fans της στήλης και σε εσένα περισσότερη αγάπη και καλύτερο καθάρισμα! Mr. Proper.

Υ.Γ. Μήπως να ξανακοιτούσαμε τον τίτλο της στήλης; Μπορώ να βοηθήσω. facebook.com/mrproper.greece


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ