Trending Now

O Τζαν Γιαμάν ΔΕΝ έκανε άσεμνη χειρονομία στη Ακρόπολη

Τι πραγματικά ισχύει για τον «Φτερωτό Θεό» και το υψωμένο του δάχτυλο

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19092506b-696x435.jpg

Γιατί δεν ισχύει ότι ο «φτερωτός θεός» Τζαν Γιαμάν ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο μπροστά από την ελληνική σημαία

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη φωτογραφία του ηθοποιού Τζαν Γιαμάν στην οποία φαίνεται να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με φόντο την ελληνική σημαία στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Όμως δεν είναι έτσι όπως το παρουσιάζουν στα social media και σε διάφορες ιστοσελίδες και blogs.

Παράδειγμα:

19092505.jpg

Η επίμαχη φωτογραφία είναι η παρακάτω, και με μια ματιά φαίνεται πραγματικά ότι ο γνωστός ηθοποιός κάνει άσεμνη χειρονομία σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού.

19092503.jpg

Ο ίδιος απάντησε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ότι δεν ήταν κάποια εσκεμμένη κίνηση, αλλά ο φακός τον απαθανάτισε τη στιγμή που σήκωνε το μεσαίο του δάχτυλο για να διορθώσει τα γυαλιά ηλίου που φορούσε. Χαρακτηριστικά είπε: «Έχουν τρελαθεί όσοι νομίζουν ότι έκανα κάποια κακή κίνηση!»

Δείτε την εξήγηση που έδωσε στο παρακάτω βίντεο.

Καλό Μεσημεράκι | Ο "Φτερωτός Θεός" μίλησε ελληνικά | 24/09/2019

Όμως λέει την αλήθεια ή πρόκειται για κάποια δικαιολογία;

Όντως ο ηθοποιός συνηθίζει να διορθώνει τα γυαλιά του, κάποιες φορές χρησιμοποιώντας το μεσαίο δάχτυλο, και άλλες χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα (δείκτη και μέσο). Την κίνηση αυτή κάνει πολύ συχνά, ακόμη και στα σίριαλ που παίζει.

Erkenci Kuş 4. Bölüm - Can'ı Kıskandıran Ne?

tenor.gif

Επικοινωνήσαμε με τους φωτογράφους Πέτρο Χόντο και Παναγιώτη Κουφαλέξη που ήταν παρόντες στην επίμαχη φωτογράφιση για να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Και οι δύο μας απάντησαν ότι πράγματι δεν έκανε κάποια άσεμνη χειρονομία, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε τη στιγμή που σηκώνει το χέρι του για να ανεβάσει τα γυαλιά του.

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ