Trending Now

Απογειώθηκε ο Ερίκ Καντονά στο διάστημα;

Μια γαλλίδα στην Ίμπιζα

Αλκιβιάδης Σιαράβας
Αλκιβιάδης Σιαράβας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1653410.jpg

Ο Ερίκ Καντονά αστροναύτης: Η διαφήμιση για την Kronenbourg 1664 που έγινε viral.

Με αφορμή την 50η επέτειο της προσγείωσης του Apollo 11, η αποστολή στη σελήνη του 1969 δεν είναι η μόνη «διαστημική είδηση» ​​που κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Ερίκ Καντονά θέλει τελικά να φτάσει στο διάστημα (Space) για να αποδείξει ότι το Kronenbourg 1664 είναι 'Le Taste Supreme'!

Αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατακτήσει το διάστημα (Space) τον Ιούνιο, η Kronenbourg συνέχισε να κρατάει τους fans ενήμερους για την αποστολή.

Λίγες ημέρες πριν την 50η επέτειο του Apollo 11 (20 Ιουλίου), ο Καντονά έχει ήδη φτάσει στο διάστημα (Space). Αν και το διάστημα είναι πιο κοντά στο σπίτι καθώς πρόκειται για το “Space”, το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ή αλλιώς το καταφύγιο των clubbers στο νησί της Ibiza.

Eric Cantona, Lift Off - Kronenbourg 1664

The caught-on-camera case of South Florida’s Dalia Dippolito

Πρόκειται για μια καμπάνια της Ogilvy στη Βρετανία, η οποία ήδη έχει παγκόσμιο viral. Ένα εκ των πιο χιουμοριστικών στιγμών της ταινίας είναι όταν ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου, ντυμένος αστροναύτης, κοιτάει την κάμερα και λέει: "the haters would not believe I would go to space. But Cantona always shoots for the Moon, as even if he misses, he lands upon the stars."

image.jpg

Το λογοπαίγνιο “Space” (διάστημα), το σενάριο της αποστολής στο διάστημα, ο πληθωρικός Cantona και το ξακουστό club της ισπανικής νήσου συνθέτουν ένα διασκεδαστικό σενάριο για το νεανικό κοινό. Εξάλλου η Kronenbourg 1664 έχει παράδοση στις διαφημιστικές ταινίες με χιούμορ και απίστευτες ιστορίες που μοιάζουν πραγματικά με ταινίες μικρού μήκους!

Μερικές από αυτές:

Dalia Dippolito sentencing

Raw Video: Dalia Dippolito Found Guilty

Le Big Swim

Kronenbourg 1664 Commercial femme fatale

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ