Trending Now

Cut: 100 άνθρωποι μιλάνε για την εμπειρία τους με τα ναρκωτικά

Κάποιος χειροκροτούσε τον φίλο του που έπλενε πιάτα και κάποιος άλλος έπεσε στα γόνατα και άρχισε να προσεύχεται

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
drugss.jpg
© freestocks.org

100 άνθρωποι μιλάνε στο Youtube κανάλι του Cut για τα ναρκωτικά, τις επιδράσεις τους και τον λόγο που τα κάνουν

Στην πλατφόρμα Cut αρέσει να κάνει στους ανθρώπους μικρές ερωτήσεις, οι οποίες αν γίνουν viral μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση. Μία από τις πρόσφατες ερωτήσεις που έθεσαν, λοιπόν, σε 100 ανθρώπους ήταν τι ναρκωτικά έχουν κάνει.

Η πρώτη αντίδραση των περισσότερων ήταν είτε να υποστηρίξουν ότι δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ καμία ναρκωτική ουσία ή να επισημάνουν ότι δεν έχουν δοκιμάσει καμία παράνομη ή απλά να αρνηθούν να ενοχοποιήσουν τον εαυτό τους σε όλο το διαδίκτυο. Όταν, πάντως, αποφάσισαν να δώσουν μία απάντηση οι περισσότεροι ανέφεραν – είτε ως μοναδικό είτε μεταξύ άλλων – τη μαριχουάνα. Υπήρχαν, μάλιστα, άτομα που ανέφεραν ότι καπνίζουν κάθε μέρα, ενώ ένας από τους ερωτηθέντες ομολόγησε ότι ήταν λίγο μαστουρωμένος την ώρα της συνέντευξης.

Όταν τους ζητήθηκε να περιγράψουν την κατάσταση, στην οποία βρέθηκαν την πρώτη φορά που δοκίμασαν κάποια ναρκωτική ουσία, οι απαντήσεις ήταν πολλές και διαφορετικές. Από τη μία κάποιοι περιέγραψαν ότι είχαν πεθάνει στα γέλια, ενώ ένας από τους συμμετέχοντες στο βίντεο περιγράφει πώς είχε αναγκάσει τον φίλο του να πλένει πιάτα, ενώ γέλαγε και χτυπούσε παλαμάκια για κάθε καθαρό πιάτο. Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που δεν είχαν τόσο καλές εμπειρίες – στις περισσότερες περιπτώσεις, διότι δοκίμασαν κάποιο πιο δυνατό ναρκωτικό -, όπως μία κοπέλα που άρχισε να έχει ταχυκαρδία και να νομίζει ότι θα πεθάνει και ένας άθεος που φοβήθηκε τόσο, ώστε να πέσει στα γόνατα, να αρχίσει να προσεύχεται και να υπόσχεται ότι αν επιβιώσει θα αφιερώσει τη ζωή του στον θεό (δεν το έκανε).

Γιατί, όμως, κάνουν ναρκωτικά; Δείτε τι απαντούν. 

100 People Tell Us the Drugs They've Done | Keep It 100 | Cut

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ