Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 704

Και πες ότι το αφήνεις να περάσει. Περνάει; Χάνεται; Είσαι το ίδιο άτομο όπως πριν;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 704
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Μυρτώ μου βοήθεια! Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: Κοπέλα, 23 χρόνων, σε σχέση με άντρα 7 χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις έχουμε ζήσει πολλές φάσεις της ζωής μου και της δίκης του μαζί! Οικογένειες γνωρίζονται, οι γονείς και των δύο μάς αγαπάνε αντίστοιχα! Ερωτευμένη, τον λατρεύω, μέχρι που γνωρίζω την ***** και μου 'ρχεται ο έρωτας κατακέφαλα! Μυρτώ μου, τι να σου πω... τα λόγια της φωτιά, το σεξ θεϊκό, οργασμοί απανωτοί! Διάθεση για ζωή στο φουλ! Τι κάνουμε με τη μεγάλη σχέση και τους γονείς μου; Που όλος ο περίγυρος με θέλει μαζί με τον ****** ;;; Να το αφήσω να περάσει και να ζήσω στα σίγουρα ή να ζήσω αυτόν τον απρόσμενο έρωτα;

Και πες ότι το αφήνεις να περάσει. Περνάει; Χάνεται; Είσαι το ίδιο άτομο όπως πριν;

Υ.Γ.1 Θυμάμαι που μια φορά το είχα αφήσει να περάσει και το μόνο που πέρασε ήταν 3 μήνες χωρίς καμία επαφή με αποτέλεσμα να πάθω χειρότερη εμμονή και να τρελαθώ τελείως. Εννοείται πως επιστρέψαμε ο ένας στον άλλον με ανοιχτές αγκάλες και με όρκους μουσκεμένους σε δάκρυα. Όλα αυτά τα λέω για να πω ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεθωριάσει κάτι, είναι να το αφήσεις στον ήλιο για καιρό...

Υ.Γ.2 Στο μεταξύ, αναρωτιέστε «να το αφήσω να περάσει ή να το ζήσω» λες και δεν έχετε ήδη μπει ολόκληρη στη φωλιά του Ασπροκούνελου, λες και δεν έχετε ήδη κατεβάσει άσπρο πάτο το μαγικό φίλτρο, λες και δεν έχετε κυλιστεί στον κήπο με τα λουλούδια που μιλάνε. Ε λοιπόν, τα έχετε κάνει όλα αυτά. Ακόμα και τώρα να αποφασίσετε ότι θα επιστρέψετε στις κανονικές σας διαστάσεις, να ξέρετε και να θυμάστε ότι το ζήσατε.

Υ.Γ.3 Και δε φαντάζομαι να περιμένατε να σας πω εγώ τι να κάνετε, σιγά μη σας πω, όχι από πολιτικαλικορεκτοσύνη αλλά γιατί και να σας πω και να μη σας πω, θα κάνετε ό,τι γουστάρετε. Τουλάχιστον αυτό εύχομαι.

Υ.Γ.4 Οι γονείς και τα περιβάλλοντα να κοιτάξουν τη δουλειά τους. Αν δεν έχουν καμία δουλειά, ας βρουν.


Αγαπητή Μυρτώ, θέλω να σου πω πως πριν λίγες μέρες γνώρισα ένα παιδί. Εγώ μόλις τον είδα ένιωσα κάτι παράξενο, κάτι που δεν ένιωσα με άλλα αγόρια, σαν να ανέβασα πυρετό ένιωθα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Αυτός είναι φίλος μιας φίλης μου και δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί του από τότε που τον είδα. Πριν λίγες μέρες έβαλα τη φίλη μου να του μιλήσει για μένα. Της είπε πως δεν είναι έτοιμος για μια σχέση αλλά δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να με γνωρίσει στο μέλλον (αυτό το συμπέρανε η φίλη μου από αυτά που της είπε). Η φίλη μου είπε πως σε λίγες μέρες αυτός θα πάει σπίτι της και επειδή η φίλη μου χρειάζεται κάποια έγγραφα από εμένα να πάω για να της τα δώσω και έτσι να έχω χρόνο να μιλήσω μαζί του, όμως από τότε που είπε πως δεν είναι έτοιμος για σχέση δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω σαν να μην τρέχει τίποτα και να προσπαθήσω να τον πλησιάσω ή να μην πάω; (Μυρτώ, δεν βγαίνει από το μυαλό μου με τίποτα)

Είτε πάτε είτε όχι, να θυμάστε ότι οι αμήχανες σιωπές και οι λοξές ματιές έχουν πλάκα όταν δύο άνθρωποι γουστάρουν ο ένας τον άλλο. Δυστυχώς, όταν αυτό δε συμβαίνει, κάποιος από τους δύο θα βιαστεί να βγει από τη δύσκολη θέση και θα την κοπανήσει. Έτσι λοιπόν, αν πάτε, προσπαθήστε να είστε φιλική και χαλαρή – είπα να είστε, όχι να υποκριθείτε ότι είστε. Αν δεν είστε σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε, δε χάλασε ο κόσμος, μην πάτε αυτή τη φορά. Μπορείτε να οργανώσετε με τη φίλη σας μια έξοδο με μεγαλύτερη παρέα, βραδάκι για ποτό λ.χ. και να του 'ρθει του αγοριού πιο ομαλά το πλησίασμα. Καλή επιτυχία και καλό βόλι.


Μυρτώ μου, γλυκιά πες μου τη γνώμη σου. Αν πας μια φορά με άτομο του ίδιου φύλου (για δοκιμή) και νιώσεις οκ σημαίνει ότι είσαι ομοφυλόφιλος/η για πάντα; Εγώ δοκίμασα πρώτη φορά με μια κοπέλα συνομήλική μου (17 χρονών) επειδή κάπως τα έφερε η φάση, αλλά δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε αρκετά και τώρα έχω μπερδευτεί και στεναχωρηθεί γιατί έχω αγόρι και τα πηγαίνουμε τέλεια και στο σεξ και σε όλα. Τι λες να κάνω;

Να πάτε και μια δεύτερη φορά με άτομο του ίδιου φύλου (για δοκιμή) και, αν νιώθετε οκ και με του ίδιου και με του άλλου φύλου, να χαρείτε που έχετε πολύ περισσότερες επιλογές από αυτούς που προτιμούν ή το ένα ή το άλλο.

Υ.Γ. Μην ταράζεστε για το αν είστε ή δεν είστε ομοφυλόφιλη για πάντα. Και τέλος πάντων τι σημαίνει για πάντα; Σημασία έχει ότι ενώ είσαστε με κάποιον πήγατε με κάποιον άλλο που δείχνει ότι ίσως σας λείπει κατιτίς. Ξεκινήστε τις ερωτήσεις μία μία. Φιλιά.


Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ