Trending Now

Το «Βουνό» του GOT είναι (και πάλι) ο δυνατότερος άνδρας της Ευρώπης

Μην παίζεις με τα σίδερα...

velentzas-marios.jpg
Μάριος Βελέντζας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Game of Thrones giant Thor wins Europe's Strongest Man record FIFTH  time

Ο Γκρέγκορ Κλεγκέιν ήταν ο τελευταίος αντίπαλος που θα ήθελες να αντιμετωπίσεις στον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones. Το μέγεθος και η σωματική του διάπλαση δεν άφηναν περιθώρια για πολλά πολλά στον... δύσμοιρο που θα είχε την ατυχία να βρεθεί απέναντί του. Ο Ομπερίν Μαρτέλ το κατάλαβε μια και καλή.

Πλέον ως Ρόμπερτ Στρονγκ (να 'ναι καλά ο Κουάιμπερν) έχει γίνει η σκιά της Σέρσεϊ Λάννιστερ, λειτουργώντας ως… final boss: Αν θες να σκοτώσεις την Queen Σέρσεϊ, πρέπει πρώτα να τον εξολοθρεύσεις. Το «Κυνηγόσκυλο» δηλώνει έτοιμο να το κάνει...

kinigoskilo.jpg

Ο Χάφθορ Τζούλιους Μπγιόρνσον, ο Ισλανδός ηθοποιός που υποδύεται τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, δεν σταματά να συγκεντρώνει διακρίσεις για την τρομακτική του δύναμη. Πλέον, είναι και επίσημα ο «Δυνατότερος Άνδρας στην Ευρώπη» για 5η φορά στην «καριέρα» του.  Ο διαγωνισμός έγινε στο Λιντς της Αγγλίας και το «Βουνό» έκανε το back to back, σαρώνοντας στα αγωνίσματα:

  • log lift challenge
  • 350kg axle deadlift
  • tyre flip
  • chain drag
  • Pillars of Hercules
  • Atlas Stones.

Μεταξύ άλλων κατάφερε να κάνει 10 άρσεις θανάτου με 350 κιλά!

montagne323.jpg

Μετά τη νίκη και την απονομή του τίτλου, το «Βουνό» ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, την πανέμορφη σύζυγό μου και όλους μου τους φίλους για τη βοήθεια και την υποστήριξη. Προπονήθηκα κάθε ημέρα για να προετοιμαστώ για τον διαγωνισμό.

thor-got.jpg

thor-got-2.jpg

» Μπορώ να σηκώσω 1.360 κιλά και να καταναλώσω 10.000 θερμίδες την ημέρα. Πρέπει να τρώω κάθε δύο ώρες για να διατηρώ τη σιλουέτα μου».

Ο Μπγιόρνσον έχει ύψος 2,10 μ. και ζυγίζει 181 κιλά. Είναι παντρεμένος με την Κέλσεϊ Μόργκαν Χένσον, η οποία αντικρίζει τον κόσμο από το 1,57 και το βάρος της δεν ξεπερνά τα 56 κιλά.   


Ο τελευταίος κύκλος της επικής σειράς έρχεται στις 14 Απριλίου 2019 αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema1HD και Novacinema1 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ