Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 693

Θα βρείτε νέο έρωτα. Έρχεται η άνοιξη. Κρατήστε τις κεραίες ψηλά

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 693
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Είμαι 53 χρονών παντρεμένη με 3 παιδιά. Στα 16 μου έκανα την πρώτη σεξουαλική και συναισθηματική σχέση με ένα αγόρι, τότε 18 ετών όπου τα ίδια ίσχυαν και γι’ αυτόν. Η σχέση κράτησε 3 χρόνια. Ήταν πολύ έντονη και χαράχτηκε στην καρδιά μου. Τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του και έφτιαξε τη ζωή του. Στο διάστημα όμως αυτό των 35 χρόνων, εκείνος πάντα με αναζητούσε και είχαμε βρεθεί 3 φορές σεξουαλικά. Δεν ήταν κάτι που τότε ήθελα ιδιαίτερα γιατί ήμουν μητέρα μικρών παιδιών και οι αναστολές και τα πρέπει περισσότερα. Όμως δεν μπορούσα να του αρνηθώ. Πέρασαν 17 χρόνια χωρίς καμιά επικοινωνία. Πριν περίπου ένα χρόνο επικοινωνήσαμε με μηνύματα μέσω fb. Αυτό κράτησε πολλούς μήνες. Αυτή τη φορά, η διάθεσή του ήταν καθαρά σεξουαλική και μάλιστα προχωρημένη. Δεν είμαι πουριτανή ούτε έχω «ηθικούς» φραγμούς. Ήθελα ή είχα ανάγκη άλλου είδους προσέγγιση από εκείνον. Παρά τα μπρος πίσω της διάθεσής μου αποφάσισα ότι θα το φτάσω στο τέλος. Ήταν μια συνάντηση μετά από 17 χρόνια που νομίζω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ. Λειτουργήσαμε και οι δύο ακριβώς όπως τότε. Η ένταση και η επιθυμία μάς τίναξε πίσω στον χρόνο και η ερωτική ένωση ήταν σαν μια μορφή πολέμου. Μετά τίποτα... Εκείνος έφυγε για το μέρος που ζει (στην επαρχία) και εγώ έχω μείνει πίσω με το αίσθημα του «δεν ήταν αρκετό». Επικοινωνούμε με δικιά μου πρωτοβουλία στο ίδιο στιλ. Θα περάσουμε καλά, αν και όταν τύχει. Δεν αφήνει περιθώρια συναισθήματος. Νομίζω ότι δεν σταμάτησα ποτέ να τον θέλω. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να διαχειριστώ όλο αυτό. Πιστεύετε ότι το μόνο που θέλει από μένα είναι το sex χωρίς συναίσθημα; Ευχαριστώ πολύ.

Ναι, αυτό πιστεύω – όχι γιατί δεν έχει αισθήματα για σας (πιθανότατα έχει) αλλά γιατί ξέρει τι θέλει. Και αυτό που θέλει είναι να μη διαταράξει την ισορροπία της ζωής του. Βλέπετε, καθώς τα χρόνια κυλούν, στο μυαλό μας μιξάρεται η επιθυμία μαζί με την ανάκληση μιας νιότης και μιας παλιάς, λαμπρής εκδοχής του εαυτού μας. Αλλά ξέρω γω; Άλλο τα ρομαντικά μυθιστορήματα και άλλο η πραγματικότητα. Και αναρωτιέμαι, εσείς ξέρετε τι θέλετε; Αν αυτός ερχόταν και σας έλεγε «τα διαλύουμε όλα», τι θα κάνατε; Γενικά η ζωή σας πώς είναι; Το τελευταίο στοιχείο που δώσατε αφορά 15 χρόνια πριν. Τώρα; 

Υ.Γ.1 Η ιδέα του έρωτα είναι μια μαγική ουτοπία, οπότε ας τρεφόμαστε από αυτή αλλά παράλληλα ας ζούμε και λίγο.

Υ.Γ.2 Επίσης το σχήμα εγώ τον θέλω, τον σκέφτομαι αλλά αυτός θέλει μόνο το κορμί μου είναι λίγο άχρωμο και άγευστο, δε νομίζετε; Αν θέλετε να το ζήσετε στο φουλ, ανοίξτε τα χαρτιά σας, πάρτε το ρίσκο να εκτεθείτε κι ο Θεός βοηθός. Πάντως αυτό που νιώθω είναι ότι γενικά έχετε μέσα σας ζωή και έρωτα. Θέλετε να ζήσετε κι άλλο. Ζήστε. Σας φιλώ.


Προσφάτως single (3 μήνες) και θα με χαρακτηρίσω ανακουφισμένη. ΑΛΛΑ! Πολύ ωραία όλη αυτή η ελευθερία, το αξύριστο πόδι, η απόλυτη ησυχία σπίτι (από ανθρώπινης πλευράς γιατί έχουμε και σκυλιά), και η άπλα στο κρεβάτι, αλλά μου λείπει ένα φιλί γυρνώντας από τη δουλειά, έχω ανάγκη ένα μήνυμα «μου λείπεις», θέλω ένα πρωινό πήδημα, θέλω ένταση, θέλω κάτι να συμβεί. Θέλω κάποιος να έρθει και να μου χαλάσει το πρόγραμμα, να με βγάλει από αυτό το ηλίθιο safe zone μου. Πρώτη μου σχέση ήταν αυτή που έληξε με ένα τύπο 26 χρόνια μεγαλύτερό μου, που με είχε στο φτύσιμο και –το καλύτερο δεν στο είπα, μωρό μου, να γελάσεις– τον ξενερώσαμε κιόλας τον κύριο επειδή είμαι πολύ σοβαρή. (Εδώ γελάμε). Άντε και τα 5 one night stands που έκανα να βγάλω το άχτι μου. Τι είναι αυτό; Στα 25 μου έπρεπε να ζω ταινία όχι σπίτι-δουλειά-γυμναστήριο-ύπνο. Δεν είμαι γκόμενα που κλαμπάρω, βγαίνω και τα πίνω μέχρι το πρωί αλλά ένα στόρι έτσι για το γαμώτο μού το χρωστάω με όλο αυτό που πέρασα τα τελευταία τρία χρόνια. Σταυρώστε με I’m just a big fat sucker for love. Είμαι τρελή κι αλλοπαρμένη; Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι πραγματικά θέλω τελικά ή αυτό που έχω είναι αυτό που θέλω και ως κλασικός βλαμμένος Υδροχόος κάνω τον καλικάντζαρο στο ίδιο μου το σπίτι; Σε ευχαριστώ που με άκουσες, Μυρτούλι μου.

Θέλω να σας δώσω μια ιδιαιτέρως φιλοσοφική όσο και επιστημονική απάντηση στην οποία θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλη την κοελική, συμπαντική μου διαίσθηση: Θέλετε νέο έρωτα.

Υ.Γ.1 Θα βρείτε. Έρχεται η άνοιξη. Κρατήστε τις κεραίες ψηλά.

Υ.Γ.2 Εύχομαι να είναι κάτω από 60.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ