Trending Now

Σε είδα σε ένα σάιτ γνωριμιών

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
seeida.jpg

Εγώ έδωσα τη σειρά μου στο σούπερ μάρκετ ΑΒ στη Μαυρομιχάλη στις 14/1. ⇒ E-mail για να πάμε μαζί για ψώνια mavromixali@mail.com

Σε είδα σε ένα σάιτ γνωριμιών ⇒ Βασικά ήταν σαν να σε είδα. Δεν μου έστειλες καμία φωτογραφία, δεν μου είπες πώς είσαι εξωτερικά, εγώ όμως σου είπα τα πάντα για εμένα. Θέλω να μου στείλεις στο ίνστα, είμαι η καλλιτέχνις που της πήρε τον ρόλο η κοκκινομάλλα.

Σε είδα την Πέμπτη... ⇒ Ήμουν στους διαδηλωτές και σε αντίκρισα κατεβαίνοντας την Πανεπιστημίου προς Ομόνοια στο αριστερό μου χέρι σε μια στοά, λίγο πριν την πλατεία. Μάλλον εκεί δουλεύεις και έλεγα στις φίλες μου πόσο ωραίος είσαι και ήθελα να έρθω να σου μιλήσω... Αλλά με πρόλαβε ο αγώνας!

Περίμενα στο ...a ΧΘΕΣ μέχρι να έρθεις και μπήκες στον χώρο ΜΗ καπνιστών, όπου ήταν η έγκυος φίλη σου με τον δικό της. Εγώ ήμουν στο διπλανό χώρο των καπνιστών. Εντυπωσιακή όπως πάντα... με το κολλητό μαύρο παντελόνι και τα μαύρα μαλλιά σου... Α...α μου ??? 
 


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ και στείλε το μήνυμά σου με mail στο info@athensvoice.gr

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ