Trending Now

Σε είδα στο μετρό να βήχεις

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
σε είδα

Παράσταση «Ρένα», Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 17/12/2018 ⇒ Καθόσουν δυο σειρές πιο μπροστά από εμένα. Κοντά μαλλιά, συμπαθέστατα γυαλάκια. Συνοδευόσουν, αλλά δεν κατέληξα στο αν ήταν σχέση σου ή μια φίλη σου! Πάμε να δούμε μια παράσταση, που θα διαλέξουμε μαζί;

Ίλιον ⇒ Μπήκα να πάρω ένα δωράκι γλυκό για τον καλό μου. Με ρώτησες: «Εκείνος θα σου πάρει δωράκι;» Σου απάντησα: «Φυσικά». Μου είπες: «Μπράβο, έτσι πρέπει να κάνουν οι στοργικοί εραστές». Ουάου! Εντάξει, στοργικός είναι ο καλός μου, αλλά ποτέ δεν θα έλεγε μια τέτοια φράση. Καλά που έφυγα γρήγορα από το μαγαζί σου, γιατί, αν έλεγες και άλλα τέτοια, θα σε ερωτευόμουν.

Μετρό, στάση Χολαργός ⇒ Άρχισες να βήχεις δυνατά, και για να μη σκορπίσεις μικρόβια έβαλες τον αγκώνα σου μπροστά στο στόμα σου. Τι διακριτική που είσαι; Κόντεψες να πνιγείς για να μη μας κολλήσεις τη γρίπη σου.

Δάφνη ⇒ Θα σου το πω στα ίσια. Βλεπόμαστε κάθε μέρα, ξέρεις ότι σε γουστάρω. Αλλά να σου πω κάτι; Πρέπει να κάνουμε σεξ. Και ξέρεις γιατί; Μόνο με κοιτάγματα και λόγια και συναίσθημα δεν βγαίνει η χαρά και ο χειμώνας.


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ και στείλε το μήνυμά σου με mail στο info@athensvoice.gr

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ