Trending Now

Σε είδα μέσα στη μουρμούρα, Βλαδίμηρε Κυριακίδη!

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
se_eida.jpg

Γυμναστήριο Κυψέλης ⇒ Βλαδίμηρε Κυριακίδη, μπήκαμε και βγήκαμε μαζί. Ήσουν μέσα στη μουρμούρα για τους τρικέφαλους σου, ενώ αδιαφορούσες για τους δικούς μου τους δικέφαλους.

Εφημερίδα καφέ στη Σίνα ⇒ Καθόσουν στο παταράκι ανάμεσα στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο και κάτι έκανες στο λάπτοπ σου. Εγώ πηγαίνω κάθε μέρα. Να ξαναέρθεις κι εσύ να τα πούμε.

Χαριλάου Τρικούπη ⇒ Παίρνεις μπανάνες από την Αγροτική Γωνιά και χώνεσαι σε ένα γραφείο. Τρως τίποτα άλλο;

Paul, Σύνταγμα ⇒ Σε συναντώ γύρω στις 10-11 το πρωί, μάλλον είσαι πρωινή αυτή την εβδομάδα. Έχεις πολύ ωραία προφορά στα γαλλικά, ενώ εγώ ντρέπομαι να παραγγείλω το γκουρμάντ.

Στοά Όπερας ⇒ Παίρναμε και οι δυο καφέ από το A Tempo. Φορούσες τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μπουφάν γιλέκο χρώματος καφέ. Με κοιτούσες επίμονα. Τι κοιτούσες, ρε παλικάρι; Με μάτιαξες, το ξέρεις;


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ