Trending Now

Σε είδα και με τσάκισες, πανάθεμά σε!

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
se_eida.jpg

Σε είδα στο ΙΚΕΑ ⇒ Φορούσες φουστανάκι κοντό με παπαρούνες κι έψαχνες τραπεζάκι σαλονιού. Έλεγες συνέχεια «με αρέσει, με αρέσει». Πόσο μου αρέσει ο τρόπος που λες το «με αρέσει»!

Μοσχάτο ⇒ Ήσουν σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων με ένα Skoda. Είχες μεγάλη αγωνία για το πρόβλημα του αμαξιού σου. Μη στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα. Έλα να κάνουμε παρέα. Η σερβιτόρα του καφέ απέναντι. Πήρες φρέντο εσπρέσο, νομίζω σκέτο. 

«Το σώσε», Στέγη, Παρασκευή ⇒  Βρήκες στην είσοδο κάτι φίλους σου, που είχαν να σε δουν καιρό. Έλεγες πως κάνεις ένα μεταπτυχιακό τώρα. Ήσουν με μια φίλη σου. Και οι δυο είστε πολύ γλυκούλες.

Food Festival, πλατεία Κοτζιά, Σάββατο βράδυ ⇒  Καθόσουν μπροστά στον dj και δεν σταμάτησες να χορεύεις. Συνοδευόσουν βέβαια από μια κοπελάρα με καρό φόρεμα. Είστε το τέλειο ζευγάρι. Θέλω κι εγώ να βρω τον χορευτή μου κάποτε (αχ!)

Ομόνοια, κυλιόμενες ⇒  Ανεβήκαμε μαζί, είπαμε τα τυπικά, ενώ είχαμε να βρεθούμε τόσα χρόνια κι είχαμε ζήσει τόσα πολλά. Δεν σε ξεπέρασα ποτέ. Με τσάκισες, πανάθεμά σε!


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ