Trending Now

Σε είδα, Βάνα Μπάρμπα!

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
se_eida.jpg

Zonars, Τρίτη απογευματάκι ⇒ Σε είδα, Βάνα Μπάρμπα. Καθόσουν στο γωνιακό τραπέζι μαζί με τον κουμπάρο σου, Στράτο Τζώρτζογλου, και μια κοπέλα. Αν δεις αυτό το μήνυμα, μη στείλεις. Απλώς ήθελα να πω σε όλον τον κόσμο ότι σε είδα. Καημό το είχα τόσα χρόνια να σε πετύχω κάπου!

Σταδίου, Ιανός ⇒ Ήσουν στην παρουσίαση του άλμπουμ ενός Γάλλου φωτογράφου. Είσαι ψηλός, μιλάς τα τέλεια αγγλικά. Είμαι αυτή που καθόταν ακριβώς στο απέναντι από σένα τραπεζάκι. Ήμουν με μια φίλη φωτογράφο, που σηκωνόταν κάθε λίγο και λιγάκι και τραβούσε λήψεις.

Κυψέλη, οδός Κυψέλης ⇒ Δευτέρα απόγευμα. Ήσουν φορτωμένος με έναν σάκο γεμάτο με ρούχα κι έμπαινες στο καινούριο πλυντήριο. Ήσουν γλύκας με το κόκκινο μούσι και το καστανό κοντό μαλλί. Θα πηγαίνω κάθε μέρα για μπουγάδα μέχρι να σε πετύχω.

Facebook ⇒ Το timeline μου μου πετάει συνέχεια αναρτήσεις σου, αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Πρέπει να περνάς πολύ καλά στη ζωή σου, όλο κοριτσάκια σε ταγκάρουν, κύριε Νίκο. Να στείλω κάνα inbox;

Ανάμεσα Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη ⇒ Δουλεύεις στο Intersport. Ήθελα να αγοράσω παπούτσια running Asics, όπως με πρόσταξε ο γυμναστής μου, και με εξυπηρετούσες εσύ. Έβαλα - έβγαλα πολλά ζευγάρια. Δεν είμαι τόσο δύσκολος στην επιλογή, απλώς ήθελα να είμαστε μαζί.


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ